Primarul Nicolae Matei rămâne după gratii

531
2
Magistrații Curții de Apel București au judecat, astăzi, recursul formulat de primarul Năvodariului, Nicolae Matei, împotriva deciziei Tribunalului București prin care i-a fost respinsă cererea de eliberare provizorie. La final, după audierea părților, judecătorii au decis să mențină decizia Tribunalului, astfel că edilul va rămâne după gratii pentru următoarea lună. Totodată, el urmează să fie transferat în arestul Poliției Constanța, având în vedere că dosarul în care a fost trimis în judecată pentru dare de mită a ajuns pe rolul Tribunalului Constanța. 

Comentează știrea

Al Capone de Navodari
11 decembrie 2012
Procurorul Nita

cum e posibil asa ceva? nu a omorat pe nimeni... doar a furat din bugetul local vreo 150 milioane de euro..vroia sa mai faca vreo 10 statui cu zodia lui fioroasa..din banii astia mai trebuiau platiti prietenii lui procurori (Nita), mai pleaca si el in vacante exotice cand se dadea spaga,mai dadea oua la novodareni,etc

ion
14 decembrie 2012
poloticienii

asa zisii politicieni sunt varza ,( in viziunea mea bolnava , nu orice drogat sau muncitor sau panarama poate ajunge primar sau deputat sau senator, iar dupa ei trag si toate cazaturile in functii de conducere pentru a nu mai exista nici un dubiusi nici o impotrivire in nelegiurile pe care le fac ) astazi standardul de inteligenta a cazut nu a scazut, de la omul cult, omul pregatit in domeniul administrativ sau juridic , respectat de semeni la panarame care au facut bani prin ,,afaceri curate''sau prostitutie ajunsi in functii inalte, indiferent de fucntia pe care o ocupa tot panarame sunt si cum o mana spala pe alta, vom vedea multe asemenea panarame in libertate sau condamnati cu suspendare deoarece sunt nevinovati. Interpretarea legii nu o poate face decat un om pregatit in domeniu dar care nu se lasa sub masa politicienilor , sper sa existe asemenea oameni ,, dumnezeu sa ne ajute ''si sa iasa la suprafta toate magariile pe care le fac acesti asa zisi politicieni.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Infractori băgați după gratii
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Primarul Nicolae Matei rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.2404 secunde