Primarul Nicolae Matei rămâne în arest

788
4
Primarul Nicolae Matei rămâne în arest - nicolaematei21345664964-1353706223.jpg
Vineri, magistrații de la Curtea de Apel București au decis, în opinie majoritară, respingerea recursului declarat de primarul de la Năvodari, Nicolae Matei, împotriva deciziei judecătorilor de la Tribunalul București care dispuseseră, la data de 15 noiembrie, arestarea sa pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Decizia este definitivă. 

Potrivit procurorilor DNA București, în perioada iunie - octombrie 2012, Nicolae Matei i-a solicitat unui ofițer de poliție judiciară cu funcție de conducere (denunțător în cauză) să-i ofere protecție în anchetele penale care-l vizau și să intervină în acestea, pentru că inculpatul le considera abuzive, nejustificate și motivate politic. În schimb, ofițerului de poliție i s-ar fi promis o recompensă, materializată prin acordarea, în data de 25 octombrie 2012, a două loturi de teren situate în Năvodari. 

"Darea acestor terenuri s-a făcut indirect, prin intermediari, prin simularea unor vânzări consemnate în două contracte semnate de acești intermediari. Conform contractelor, prețul acestor terenuri este de 59.000 de lei", se precizează într-un comunicat emis de DNA București. 

La data de 14 noiembrie 2012, procurorii anticorupție au dispus reținerea lui Matei pentru 24 de ore, iar la data de 15 noiembrie 2012, a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile. 

Comentează știrea

MIRUNA
24 noiembrie 2012
arestarea acestui fraier arata puterea uriasa pe care are clanul mazare cu care MATEI s-a certat anul asta

va d ati seama ,abia a venit un guvern psd la putere si mazare si co si au si eliminat un caraghios care il deranja , ma intreb ce o sa urmeze pt adevaratii lui dusmani??..

matei
25 noiembrie 2012
dna

De ce si-a luat Burlacu concediu medical dupa arestarea mea daca nu sufera de nimic?!

Răspuns la: arestarea acestui fraier arata puterea uriasa pe care are clanul mazare cu care MATEI s-a certat anul asta
Adăugat de : MIRUNA, 24 noiembrie 2012
va d ati seama ,abia a venit un guvern psd la putere si mazare si co si au si eliminat un caraghios care il deranja , ma intreb ce...
ionut
28 noiembrie 2012
matei inchisoare

prea se dadea la tv ca el e nevinovat ca o sa faca el o sa dreaga....ca el domne nu face dastea:)))....si uite ca a fost prins....cat de smecherash era el....ca primar daca nu ai relatzii e normal sa te dea jos prin diferite formalitati....toti primarii fura ..precizez (aia care sunt lasati;)_....el insa...TARE N GURA cade e si normal...

g56van5
1 decembrie 2012
adevar

asa este ai perfecta dreptate ......devenise zmeu ......s-au a uitat cine la ajutat sa ajunga primar....

Răspuns la: matei inchisoare
Adăugat de : ionut, 28 noiembrie 2012
prea se dadea la tv ca el e nevinovat ca o sa faca el o sa dreaga....ca el domne nu face dastea:)))....si uite ca a fost prins....cat de smecherash...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3438 secunde