Încă 300 de năvodăreni vor beneficia de scutire la plata agentului termic

283
Încă 300 de năvodăreni vor beneficia de scutire la plata agentului termic - navodarimateicolindatori13284544-1351718247.jpg
Alți 300 de norocoși au aflat, marți, că vor beneficia de tichetele gratuite la plata agentului termic, datorită proiectului inițiat de primarul Nicolae Matei "Ideea mea și norocul tău".


Potrivit Gazetei de Năvodari, consilierul local, Nicolae Moruzi, a declarat că deja s-a împlinit un an de la prima extragere, iar până în prezent s-au extras, inclusiv la evenimentul de marți, 3.600 de câștigători. Tot Gazeta de Năvodari informează că luna viitoare există posibilitatea ca facturile să fie mai mari, astfel că un ajutor de acest tip din partea administrației locale este mai mult decât benefic. Reamintim că proiectul este derulat pentru toți abonații la sistemul centralizat de energie termică din Năvodari. Singurele condiții pentru a putea fi incluși în această ințiativă sunt ca abonații să nu fie restanțieri la plata facturilor de energie termică la data extragerii și să nu se debranșeze, cel puțin doi ani, din sistem. În plus, precizăm și în această iarnă năvodărenii se pot bucura de același preț la gigacalorie. De trei ani acesta a rămas la valoarea de 186 de lei, Năvodari fiind astfel orașul cu cel mai mic preț la gigacalorie din țară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Furt din locuință la Năvodari
Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Sănătatea începe din farfurie!"
Pagina a fost generata in 0.3501 secunde