Lucian Băluț nu mai este membru PSD

565
1
Lucian Băluț nu mai este membru PSD - psdalegerilucianbalut1061-1351700662.jpg

Articole de la același autor

Profesorul universitar doctor inginer Lucian Băluț a luat decizia de a renunța la calitatea de membru al Partidului Social Democrat (PSD) Constanța. El s-a autosuspendat din partid pe motiv că a fost numit în Con-siliul de Administrație al CNAPMC și, în acest fel, nu dorește ca funcția din port să fie influențată de cea politică. 

În consecință, este posibil ca, la nivelul Organizației Municipale a PSD Constanța să fie organizate alegeri pentru funcția de președinte deoarece Lucian Băluț deținea această funcție de conducere. 

Comentează știrea

ha ha ha ha
1 noiembrie 2012
MINCINOSIII

Ce vrajeala au psd-istii astia in ei Ca sa nu se prind prostimea ca au facut smecherii ca sa ajunga psd la conducere, l-au scos din partid pana il pun DIRECTOR GENERAL AL APC-ului ( ca asta vor sa faca ) si pe urma o sa ne spuna ca s-a gandit el mai bine si revine ... Se stie ca balut urmeaza sa devina director general de cca 1 luna ( poate si mai mult ) . Inainte sa dea verdictul FMI si ... cum ii cheama pe cei care fac recrutarile , se stia deja ca balut o sa vina director NUMAI MARLANII ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.507 secunde