Nicolae Matei:

"Vă promit un singur lucru: Năvodariul va deveni cel mai frumos oraș din România"

1331
5

Zece mii de năvodăreni au petrecut ieri alături de primarul Nicolae Matei în cadrul unei sărbători câmpenești pe cinste. Mici, bere, fasole cu ciolan și multă muzică și voie bună au fost ingredientele perfecte pentru o sărbătoare de neuitat.
Primăria și Consiliul Local Năvodari s-au pregătit temeinic pentru această zi, tabăra Delfinul fiind luată cu asalt de localnici. Atmosfera a fost întreținută de Axinte și iepurașul Playboy, Andreea Mantea.
Atmosfera a fost una de reală sărbătoare câmpenească, grătarele sfârâind, muzica populară și horele făcând deliciul petrecăreților. În aplauzele năvodărenilor, pe scenă au urcat: Irina Loghin, Fuego, Vali Vijelie, Andreea Bălan, Nicu Paleru, Mariana Stan, Dina Pop, Antonia, Florin Decuseară, Florentina Suciu, Vacanța Mică, Hai Noroc și Florin de la Buzău.
Ca de fiecare dată, rolul de gazdă bine pregătită i-a aparținut primarului Nicolae Matei, care a venit însoțit la petrece de senatorul PSD Alexandru Mazăre. În uralele și scandările publicului, edilul a urcat pe scenă, mulțumind colegilor și consilierilor săi pentru exemplara organizare, dar și pentru sprijinul acordat în cei patru ani de mandat în fruntea orașului. De asemenea, Matei a ținut să lămurească și problema candidaturii sale pentru încă un mandat. Potrivit acestuia, lucrurile în PSD s-au lămurit, iar el va candida tot din partea social-democraților.
"În fiecare familie mai există și divergențe de opinie, așa cum a existat și între Matei și PSD Constanța. Dar am stat patru ani în opoziție și a fost greu să mergem înainte cu frâna de mână trasă. Acum a venit rândul și ca Năvodariul să beneficieze de sprijinul unei guvernări. Lucrurile sunt rezolvate la Năvodari. Matei va candida din partea PSD", a declarat edilul.
Mai mult, Nicolae Matei a promis năvodărenilor că el va fi garantul transformării totale a orașului, care va deveni "cel mai frumos oraș din România". "Anul acesta este an electoral, dar la Năvodari se sărbătorește, așa cum trebuie, an de an Ziua Muncii, deoarece această sărbătoare este una socialistă. Iar în PSD Năvodari își găsesc locul toți oamenii de valoare, indiferent că sunt medici, profesori sau simpli muncitori. În cei patru ani de mandat, Năvodariul și-a schimbat fața. Vă promit că Năvodariul va deveni cel mai frumos oraș din România, iar eu sunt garantul realizării acestui lucru. O să mă bat pentru a aduce proiecte cât mai multe la Năvodari, probabil că o să îi mai supăr pe unii și pe alții, dar toată insistența mea va fi pentru a aduce bani pentru oraș. Cei care vin din afară se bucură de cum arată Năvodariul. Avem fonduri atrase, avem proiecte accesate, dar cel mai mare merit al lui Matei este că a știut să atragă lângă el oameni de valoare, oameni care pe bani puțini au muncit în Primărie până la miezul nopții", a mai declarat Matei.
Primarul l-a invitat pe scenă alături de el și pe "actualul și viitorul viceprimar", Florin Che-laru, care a devenit pesedist cu acte în regulă. "Florin Chelaru mi-a ținut spatele de fiecare dată când eram plecat și făceam anti-cameră la ministere, la Consiliul Județean, la Guvern pentru a aduce proiecte la Năvodari. Mi-a ținut spatele și a făcut treabă foarte bună la Năvodari", l-a lău-dat Nicolae Matei. În același ton, primarul a chemat pe scenă întreaga echipă de actuali și viitori consilieri locali PSD, cu care speră să conducă orașul în următorii patru ani.
În încheiere, Matei a ținut să precizeze că dincolo de haina de pesedist, în momentul în care intră pe poarta Primăriei el este primar pentru toți năvodărenii și pentru toate partidele politice.
Petrecerea a continuat apoi cu muzică, voie bună și cu numeroase momente de umor. Berea a curs gârlă, grătarele au sfârâit până târziu în noapte.



Comentează știrea

masina cu soldati
2 mai 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Valentina
2 mai 2012
Orasul Navodari

Avem Primar foarte bun ! Este de-al nostru ! Este gospodar ! O vede toata lumea ! :)

rodica raichici
2 mai 2012
MAMAIA SAT

AM AFLAT CA V-ATI HOTARAT SA RENUNTATI SI DE JURE , NU DOAR DE FACTO, LA PRIMARIA SATULUI MAMAIA !

cristi
2 mai 2012
Un bun salariu

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6685 secunde