SCANDAL ÎN PSD CONSTANȚA / NICOLAE MATEI, ultimatum pentru Mazăre și Constantinescu

2307
11
SCANDAL ÎN PSD CONSTANȚA / NICOLAE MATEI, ultimatum pentru Mazăre și Constantinescu - nicolaemateiprimarienavodari8-1335518371.jpg

Articole de la același autor


 

Scandal uriaș în PSD, după ce Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu refuză să valideze candidatura actualului primar din Năvodari, Nicolae Matei. "Mazăre și Constantinescu abuziv de 3 zile refuză să valideze candidatura actualului Primar Matei Nicolae pentru un nou mandat.
Astăzi facem o ultima încercare de a rezolva acest demers despotic la București într-o ultimă discuție cu Adrian Năstase și Victor Ponta.
Dacă nu vom găsi înțelegere cu regret în suflet suntem obligați să părăsim casa noastră PSD unde am muncit 12 ani și am făcut performanțe politice și administrative deosebite.
Ne vedem în situația nedorită de a ne căuta un alt drum pentru a continua munca în orașul nostru", se arată într-un comunicat de presă, semnat de Nicolae Matei.
Menționăm că problemele dintre primarul Năvodariului și vicepreședintele PSD Nicușor Constantinescu sunt mai vechi. În repetate rânduri, Matei a atras atenția asupra manierei despotice și tirane în care Constantinescu se poartă cu proprii colegi de partid și primarii PSD.

 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Miruna
27 aprilie 2012
Dacă nu v-om găsi înțelegere cu regret în suflet suntem obligați să părăsim casa noastră PSD unde am muncit 12 ani și am făcut performanțe politice și administrative deosebite.

v-om?=)))))))))))))))))))))))))))))se vede cand scriu direct puliticienii

un constantean
27 aprilie 2012
"V-OM"

ASTA E DIN CICLUL: "CUM E PRIMARUL ASA E SI REPORTERUL" :))

rodica raichici
27 aprilie 2012
mamaia sat

'și am făcut performanțe politice și administrative deosebite'., n-am nimic de comentat in privinta navodariului , dar pt mamaia ce s-a facut ??!! NIMIC !

rodica raichici
27 aprilie 2012
mamaia sat

" vrem de toate ??!! " NU, doar minimum de civilizatie : canalizare , curent stradal , macar pietris pe "ulitele" localitatii ..............repet : NIMIC NU S-A FACUT ! invit pe oricine sa treca prin acest " cartier rezidential " , eventual dupa o ploaie, cu tractorul , altfel nu se poate , vara ?? praf cat cuprinde , gropi cat cuprinde , seara intuneric bezna ! am spus suficient ?. avem un " avantaj" , cu ocazia alegerilor vor trece si cei de la primarie prin zona ! doar atunci ! si numai atunci !

navodarean
27 aprilie 2012
nesatulul

Doamne ,asculta ruga navodarenilor,este frumos orasul asa este pe banii nostrii,dar este frumos deasupra,ridicati oameni buni presul si vedeti cat gunoi avem.Matei a facut precum pisica.Inca un mandat si orasul va fi acaparat de acest om fara suflet si fara inima. Cati dintre noi a fost primit la audienta? Cati am fost ascultati de la om la om? Sau bucurat batranii si cei nevoiasi de pachete,si acestea au fost tot din banii nostrii.Matei si ia sustinut pe aceia care la un contract a impartit cu el,nu ne-a sustinut pe noi cetatenii de rand.Cate locuri de munca a creeat Matei in oras?sunt multe de spus,gandesc ca Liderii de la Constanta stiu ei ce au hotarat.

Adrian
27 aprilie 2012
Navodari are nevoie de un bun gospodar si nu de un bun politician !

Priviti inapoi si faceti diferenta ....ce era si unde a ajuns acest oras....de voi depinde daca vreti sa fiti cunoscuti sau uitati ,trecuti in anonimat sau aclamati la scena dschisa....Na vodari este un oras cu deschidere economica si turistica cu potenta materiala si spirituala ....Alegeti viitorul sau milionul plus micul sau oul !

Adrian
27 aprilie 2012
Curios...

Stimate domn pana acum nu ati platit impozite , taxe ,nu ati batut strazile orasului .....mentionati ce s-a facut inainte , unde s-au investit banii , descrieti un singur obiectiv inceput si terminat cu succes....va indeamna orgoliul politic sau va ganditi ca v-a veni un primar care v-a trimite lunar madate cu sume consistente ,asa fecarui cetatean al Navodariului ?

Răspuns la: nesatulul
Adăugat de : navodarean, 27 aprilie 2012
Doamne ,asculta ruga navodarenilor,este frumos orasul asa este pe banii nostrii,dar este frumos deasupra,ridicati oameni buni presul si vedeti cat...
Luci
27 aprilie 2012
amintiti-va!

Ce s-a realizat in oras pana a venii actualul primar? Haideti sa recunoastem. In afara petrecerilor pana noaptea tarziu, care deranjau toti locuitorii , sa-mi spuna mie cineva ce s-a mai facut in mandatul fostului primar? Ca nu se vrea sa se recunoasca toate lucrurile frumoase care apar mereu in oras, asta e alta problema.

ady
27 aprilie 2012
Bravo are si personalitate

Candideaza domnule primar pentru PNTC si vei ramane in istorie

Fane
27 aprilie 2012
Scandal in PSD

Matei este cel mai bun Primar pe care Navodariul l-a avut vreodata V-a lua urmatorul mandat si daca pleaca in concediu , stiu ce spun colegii de serviciu , stiu ce spun vecinii ! nu inteleg dece se ploconeste atat la porcii de mazare si constantinescu !

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3703 secunde