Premierul spune că moțiunea de cenzură este inoportună

255
Premierul spune că moțiunea de cenzură este inoportună - ungureanu-1335517508.jpg

Articole de la același autor

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a calificat, astăzi, de la tribuna Parlamentului, drept inoportună moțiunea de cenzură a Opoziției.

El a susținut că acest lucru este cu atât mai evident cu cât în aceste zile se află la București misiunea comună a FMI, BM și CE, căreia i se dă un mesaj de provizorat politic.

"Mă bucur că am reușit să readuc Opoziția în Parlament", a spus Ungureanu, care a adăugat că înțelege demersul acesteia ca pe o expresie a procesului democratic, însă nu se poate întreba care este gradul de responsabilitate al introducerii moțiunii.

Potrivit Agerpres, moțiunea de cenzură poate genera doar destabilizare și este cu atât mai inoportună cu cât transmite delegațiilor FMI, Băncii Mondiale și Comisiei Europene un mesaj de provizorat politic dezavantajos pentru cetățenii României, a declarat vineri premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

"Încerc să detectez miza acestui gest al opoziției parlamentare ș nu pot să nu mă întreb care este gradul de responsabilitate al unei acțiuni care nu poate genera decât destabilizare, lipsă de predictibilitate politică și economică și o prelungită incertitudine. Inoportunitatea acestei moțiuni este cu atât mai evidentă cu cât în aceste zile se află la București o delegație a FMI, BM și CE, căreia îi transmitem un mesaj de provizorat politic deloc avantajos pentru cetățenii României", a susținut Ungureanu.

De asemenea, el a spus că se bucură că a readus Opoziția în Parlament, chiar și pentru votul privind moțiunea de cenzură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : De ce pleacă premierul la Varșovia
Pagina a fost generata in 0.4625 secunde