Alianța dintre PSD și UNPR, doar de "ochii lumii" la Constanța

547
1
Alianța dintre PSD și UNPR, doar de
Liderul Filialei Județene a UNPR Constanța, George Lipoveanu, a declarat pentru Cuget Liber că, deși partidul său a intrat într-o alianță cu PSD, liderii organizației social-democrat nu l-au contactat niciodată pentru o eventuală negociere cu privire la colegiile din județ , spunând despre aceștia că "au mușchii prea mari".

Întrebat dacă există posibilitatea unei "renegocieri" în urma căreia UNPR să obțină posibilitatea de a-și lansa un candidat la alegerile parlamentare, așa cum a declarat Victor Ponta, și la nivelul județului Constanța, Lipoveanu a explicat: "Nu am auzit să fie vorba de așa ceva. Orice veste de acest tip, privind negocierile dintre PSD și UNPR, o primim de la domnul Gabriel Oprea. Dânsul a zis de ceva vreme că va veni la Constanța pentru a purta o discuție cu cei de la PSD, cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre. Noi nu ne-am dus să ne băgăm în seamă. Dacă aveau ceva să ne spună, ne căutau ei. Nu ne-au căutat pentru că au mușchii prea mari. Noi ne-am făcut treaba și alegerile locale și ne-am fi făcut și la acestea. Am scos un scor bun pe județul Constanța, deși totul era «roșu». Avem 30 de consilieri, printre care și municipali, avem un primar extraordinar, doamna Dorinela Irimia care a reușit în câteva luni să schimbe total aspectul localității Saraiu".

"Nu poți să trimiți orice sărăntoc"

Întrebat dacă organizația de la Constanța are oameni care ar putea să participe la cursa electorală din 9 decembrie, Lipo-veanu a precizat că nu a analizat acest aspect pentru că n-a vrut să pună "boii înaintea căruței". Totuși, acesta a explicat faptul că UNPR are membri "tineri, competenți și cu ceva bani în buzunar", care ar avea șanse să câștige un scaun în Parlamentul României.

"Eu aș promova oameni tineri, până în 45 de ani, pentru că aceștia pot într-adevăr să schimbe ceva în țara asta. Noi, cei de peste 50-55 putem să stăm mai în spate și să îi tragem de urechi dacă mai fac greșeli. În plus, dacă am putea să trimitem pe cineva, am trimite oameni care au o stare materială foarte bună pentru că dacă trimiți orice sărăntoc, nu o să meargă acolo să facă treabă. Știți că e vorba aceea despre cei care, odată ajunși pe un vapor, în loc să învețe întâi unde-i pupa, care-i stânga și care-i dreapta, învață unde-i robinetul de la rezervor ca să poată fura benzină. La o astfel de atitudine mă refer. Noi avem oameni valoroși, care chiar ar putea să facă treabă, precum Cristian Dumitru Fuior și Cornel Radu. Dacă am primi un colegiu și dacă și-ar dori să candideze ar avea toată susținerea din partea mea și sunt convins că și din partea colegilor", a declarat Lipoveanu.

Comentează știrea

UNPR-IST
19 octombrie 2012
ABERATII

DIN CATE STIU RADU CORNEL NU MAI ESTE MEMBRU UNPR. UNELE ZVONURI SPUN CA COCHETEAZA CU PARTIDUL LUI MRU. IAR DESPRE FUIOR STIU CA NU-L MAI INTERESEAZA UNPR-UL. ASA CA LIPO-VENE MAI TAIE.............

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Demisie la vârful UNPR Constanța
Pagina a fost generata in 0.9209 secunde