Demisie la vârful UNPR Constanța

1139
2
Demisie la vârful UNPR Constanța - georgelipoveanu4-1349121790.jpg
După doar cinci luni de mandat, președintele Organizației Munici-pale a UNPR Constanța, Geany Raimond Ioniță, a demisionat din funcție. Potrivit propriilor spuse, decizia a fost luată din motive personale, fără a exista intenția de a se îndrepta către o altă formațiune politică. Totuși, colegii de partid, spun că există posibilitatea ca acesta să părăsească barca UNPR Constanța. 


Alegeri la UNPR peste două săptămâni
Președintele organizației județene, George Lipoveanu, a precizat pentru Cuget Liber că în ultima perioadă au existat o serie de modificări la nivelul conducerii partidului. Lipoveanu a declarat că Ioniță și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației municipale, interimatul fiind asigurat de Valeriu Ene. Acesta ocupă o funcție de director în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral. 
"Domnul președinte de la municipiu, Geany Raimond Ioniță, și-a dat demisia din funcție. Interimatul va fi asigurat de domnul Ene, de la Apele Române care va conduce organiza-ția până când va fi reales un alt președinte. Cel mai probabil vom organiza alegeri în maximum două săptămâni. Nu știu de ce a demisionat pentru că și dânsul a fost plecat și eu am fost plecat, nu am apucat să vorbim. Probabil că își dorește să meargă la alt partid. Chiar nu știu care îi sunt intențiile, însă eu nu am nimic să-i reproșez. Nu este genul de persoană, care dacă o să plece, o să spun «Ce bine că am scăpat de el». Cât a fost președinte la organizația municipală și-a făcut treaba foarte bine. S-a ocupat de sediu și toate celelalte probleme cu care a fost însărcinat. Este dreptul dânsului să meargă către o altă formațiune dacă așa își dorește. Cred că va face treabă bună oriunde se va duce", a precizat Lipoveanu.


"Mi-am luat o vacanță. Nu am nicio intenție politică acum"
Contactat telefonic, Ioniță a precizat că nu se pune problema unei plecări din partid, ci doar a demisionat din funcție pentru că dorea o vacanță.
"Nu am nicio intenție politică. Motivul pentru care am demisionat nu este legat de partid, este pur personal. Îmi doream o vacanță. Nu am nimic cu colegii mei. A fost un divorț amiabil", spune Ioniță.
Întrebat dacă își dorește un post în parlamentul României în eventualitatea în care UNPR va primi un colegiu, acesta a replicat: "În nici un caz". 


Comentează știrea

DIN CONSTANTA
2 octombrie 2012
MINTE CU NERUSINARE

IN FIECARE ZI STA PE BD.MAMAIA,LA NR.202 SI LINGE SCARILE PSEUDOSEDIULUI FORTA CIVICA.CUM POTI FI ATAT DE OPORTUNIST,DE MINCINOS SI DEMAGOG,INCAT SA NU RECUNOSTI CA TE INFIGI IN ALTA GRUPARE DE EXCROCI,CA SI EL DE ALTFEL.SI ASTA IMPREUNA CU CREATA ROSCATA PE NUMELE EI DE SCENA IOANA.IN ROMANIA DACA AI COLOANA VERTEBRALA,DACA AI IDEI SI GANDURI BUNE PENTRU OAMENI ,ESTI DAT LA O PARTE.IN ROMANIA NU AU SUCCES DECAT SCURSURILE,LICHELELE,EXCROCII,MINCINOSII,DEMAGOGII,JAVRETELE SI JIGODIILE.

inderjoschi
15 octombrie 2012
omerta

Legea omerta este caracteristică foștilor și actualilor guvernanți! Deci nu pot comenta acțiunile găștilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2032 secunde