La Năvodari

Gigacaloria rămâne 186 de lei, iar proiectul "Ideea mea, norocul tău" continuă

436
1
Gigacaloria rămâne 186 de lei, iar proiectul
În timp ce în sudul litoralului oamenii încă se tem că vor trebui să îndure frigul de iarna trecută sau că se vor trezi cu factori la căldură mult peste posibilitățile lor materiale, locuitorii orașului Năvodari nu au de ce să-și facă astfel de probleme.

Potrivit reprezentanților administrației locale, facturile la întreținere nu se vor scumpi în această iarnă. La ora actuală orașul beneficiază de cel mai mic preț la gigacalorie din toată țară, respectiv 186 de lei cu TVA. Prețul este același de trei ani și va rămâne neschimbat și în această iarnă.

Primarul Nicolae Matei a declarat că municipalitatea a reușit să mențină prețul gigacaloriei mic prin investițiile făcute în urmă cu aproximativ trei ani în reabilitarea rețelei de termoficare. Astfel, explică Matei, au fost eliminate pierderile din sistem.

Mai mult de atât, lunar, 300 de năvodăreni sunt scutiți de plata întreținerii prin proiectul "Ideea mea, norocul tău", proiect inițiat de primarul orașului Năvodari urmă cu 13 luni.

Potrivit publicației online "Gazeta de Năvodari", în legătură cu persoanele câștigătoare la proiectul "Ideea mea, norocul tău", Matei a reamintit că acestea vin prin rotație, însă condiția este ca fericiții câștigători să fie cu plata la zi.

În plus, pentru ca sezonul rece să nu ia administrația locală prin surprindere, reprezentanții asociațiilor de locatari vor trebui să facă ședințe în care să se discute cum să se pregătească pentru sezonul rece. Aceștia vor întocmi un proces verbal, în care vor include toate problemele semnalate în cadrul întrevederii și vor prezenta, ulterior, documentul la Primăria Năvodari. Reprezentanții administrației locale atenționează că administratorii care nu respectă acești pași riscă să fie amendați. 

Comentează știrea

geo
12 octombrie 2012
te vrem

PRIMAR LA CONSTANTA, ASA DA PRET

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3392 secunde