Puiu Hașotti:

"Nu aș fi foarte încântat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali"

251
1
Ministrul Culturii, liberalul Puiu Hașotti, a declarat, ieri, că ideea unei fuziuni a PNL cu PNG-ul lui Gigi Becali nu îl încântă. 


"Aveți dreptate când puneți punctul pe fuziunea dintre Partidul Național Liberal și domnul Gigi Becali, pentru că, până la urmă, PNG-ul se confundă cu dânsul. Nu știu ce am putea câștiga sau ce am putea pierde în urma fuziunii cu PNG-ul și în urma venirii domnului Becali în PNL", a declarat Hașotti.

Senatorul PNL spune că nu ar fi foarte încântat de un demers de acest gen: "Personal, nu aș fi foarte încântat de un asemenea gest politic din partea PNL. Cred că decizia trebuie luată după alegerile parlamentare. Sigur că voi avea și eu un vot, îmi voi spune și eu punctul de vedere. Dar repet, așa, la o privire rapidă, aș înclina să nu fiu de acord cu o astfel de fuziune". 


Comentează știrea

admirator
12 octombrie 2012
dar de alianta cu PSD

ai fost (esti) incintat? Daca nu te superi mataluta, ati cam distrus liberalismul romanesc! Cand va aliati cu Felix, Ilici si Becali... sunteti de valoarea lor (morala si intelectuala). Si ati parasit -de mult- matca liberalismului.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3855 secunde