Elevii și sportivii merituoși, sprijiniți de Primăria Năvodari

256
Elevii și sportivii merituoși, sprijiniți de Primăria Năvodari - nicolaemtei2-1348600754.jpg
Consiliul Local Năvodari s-a întrunit, luni după-amiază, în ședință, pentru a discuta o serie de proiecte de importanță pentru locuitorii orașului și pentru dezvoltarea localității.


Potrivit publicației online "Gazeta de Năvodari", s-a decis premierea rugbiștilor de la CS Năvodari, precum și decontarea transportului olimpicilor care participă la concursuri internaționale. În plus, tot atunci s-a discutat despre implementarea proiectului pentru modernizarea stadionului "Flacăra", acțiune ce urmează a fi demarată în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Propunerea a venit din partea FRF, care dorește să investească 140 de mii de euro în stadionul de la Năvodari. 
Pentru că primarul Nicolae Matei a sprijinit întotdeauna tinerii, în cadrul ședinței de CL s-a stabilit ca elevii și studenții cu rezultate excepționale, dar și sportivii să fie premiați pe măsura eforturilor depuse până în prezent. Astfel, s-a aprobat premierea sportivilor și antrenorilor echipei de rugby din cadrul CS Năvodari. 
O veste bună și pentru elevii Liceului "Lazăr Edeleanu". Grație eforturilor administrației locale și conducerii instituției de învățământ, liceul va face parte din proiectul "Comenius", care va permite schimbul de experiență cu elevii din alte țări. 
Elevii cu rezultate excepționale menționați anterior, vorbind aici de participanții la concursul de creativitate în fizică și tehnologii "Ștefan Procopiu", vor avea transportul decontat de Primăria Năvodari. În plus, studenta Mihaela Florentina Donose nu va trebui să plătească deplasarea la Institutul de Studii Politice Toulouse (Franța), iar eleva Andreea Bianca Panainte, multiplă campioană națională de șah, va avea toate cheltuielile decontate pentru participarea la concursul din Banja-Vrucica (Bosnia-Hertegovina). 
Tot în cadrul ședinței de luni, s-a aprobat și decontarea a 25% din taxele școlare pentru studenți, cu condiția ca aceștia să fie integraliști. Tot luni, s-a decis ca năvodărenii să beneficieze de o reducere a impozitelor, taxelor sau a altor venituri datorate consiliului local. De asemenea, tinerii vor avea posibilitatea să primească teren gratuit pentru construcția unei locuințe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.354 secunde