REVOLTĂ. Năvodărenii au ieșit în stradă pentru Nicolae Matei. Iată ce lozinci au la adresa DNA!

649
3
REVOLTĂ. Năvodărenii au ieșit în stradă pentru Nicolae Matei. Iată ce lozinci au la adresa DNA! - mitingdesustinereaprimaruluinico-1353242777.jpg

Peste 400 de persoane s-au strans în centrul orașului Năvodari pentru a protesta împotriva măsurii de arestare a primarului Nicolae Matei. Oamenii protestează pașnic, singurele "arme" fiind stegulețe și pancarde pe sunt scrise texte precum: "Dacă arestați nevinovați, arestați-ne și pe noi!" sau "Ne vrem primarul înapoi!". Pe masură ce timul trece și alte persoane se alatură protestului. Vom reveni cu amănunte și foto de la fața locului!

Remintim că Tribunalul București a decis, pe 15 noiembrie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a primarului din Năvodari, Nicolae Matei, în dosarul în care este acuzat de dare de mită.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) îl acuză pe edil că, în perioada iunie-octombrie 2012, i-a solicitat unui ofițer de poliție judiciară cu funcție de conducere (denunțător în cauză) să-i ofere protecție în anchetele penale care-l vizau și să intervină în acestea, considerând că sunt "abuzive, nejustificate și motivate politic".

Nicolae Matei i-ar fi promis ofițerului de poliție o recompensă, "materializată prin acordarea, în data de 25 octombrie 2012, a două loturi de teren situate în Năvodari", se arată într-un comunicat de presă al DNA. "Darea acestor terenuri s-a făcut indirect, prin intermediari, prin simularea unor vânzări consemnate în două contracte semnate de acești intermediari. Conform contractelor, prețul acestor terenuri este de 59.000 de lei", a precizat DNA.

Avocatul lui Nicolae Matei, Petre Buneci, a declarat că toate acuzațiile sunt probate prin niște interceptări și "câteva post-it-uri" care nu au mare relevanță în dosar. Acesta a subliniat că nu era posibil ca Nicolae Matei să încerce să îi ofere mită comisarului șef, atâta vreme cât între cei doi exista o dușmănie cunoscută la nivel public.

Comentează știrea

Al Capone de Navodari
18 noiembrie 2012
cu hotii la psucarie

a inceput urmarirea penala in toate cele 30 de dosare penale. la DNA exista o camera unde sunt numai dosarele lui..asta ca sa va faceti o idee despre ce infractor avem in fata. Si da, este un pericol public atata timp cat incearca sa masluiasca dosarele, atata timp cat avem un procuror masluit in CT, atata timp cat si-a facut o forta de opresiune in cadrul politiei navodari, etc.

navodarean
18 noiembrie 2012
matei la puscarie!!!

Puscarie puscarie , nu credeam ca ai sa mai viiiiiiii

oana criveanu
18 noiembrie 2012
la puscarie

Exista un ziar local in Navodari: Gazeta de Navodari. Orice vrei sa postezi acolo impotriva lui Matei, se sterge. De aici si acei"multi care il plac pe Matei" ptr ca pe restul nu ii afiseaza. Sa verifice presa sau cine are posibilitate sa informeze DNA-ul si de terenurile pe care le-a dat Matei catre consilierele lui, mai ales catre Oana Criveanu, consiliera lui personala, care nu se incadra deloc legii ptr a obtine aceste terenuri. iar restul stau ca fraierii asteptand sa isi aduca aminte matei de ei...poate poate le da si lor vreun teren pe la groapa de gunoi. RUSINEEEE MATEI SI TIE SI AMANTEI TALE OANA CRIVEANU

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Hoți minori la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.2856 secunde