Criminal periculos, prins în stațiunea Mamaia. A torturat și ucis un bijutier

454
Criminal periculos, prins în stațiunea Mamaia. A torturat și ucis un bijutier - criminalpericulosgiuliandumitras-1430756070.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 38 de ani, din Brăila, căutat pentru trafic de droguri și o crimă comisă în Italia, a fost prins de polițiști în stațiunea Mamaia. Potrivit procurorilor DIICOT, Giulian Dumitrașcu este acuzat că, împreună cu mai multe persoane, începând din 2014 și până în prezent, a aprovizionat piața neagră a drogurilor din București cu droguri de risc și de mare risc. Este vorba despre cannabis și comprimate esctasy, pe care bărbatul le punea în vânzare în Capitală. De altfel, în februarie anul acesta, procurorii DIICOT Ploiești, împreună cu polițiștii din București, Bacău, Ilfov și Vrancea au descins la mai mulți complici ai bărbatului, de la care au ridicat peste 500 de comprimate ecstasy, peste 100 de grame de cannabis și 15 grame de cocaină. Dar, la data respectivă, suspectul, acuzat de trafic de droguri, nu a fost găsit. 


Implicarea în tranzacții ilegale cu droguri nu este singura acuzație ce îi este adusă brăileanului. Pe numele acestuia, autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare, fiind acuzat că a participat la uciderea unui bijutier, în 2008, în Roma. 


"Inculpatul Giulian Dumitrașcu este acuzat că, la sfârșitul anului 2008, împreună cu alte persoane, a ucis un bijutier din Roma pe care apoi l-a jefuit. Victima a fost torturată și bătută până nu a mai mișcat, fiind găsită cu mâinile și picioarele legate la spate. Potrivit autorităților italiene, suspecți sunt alți doi brăileni, dintre care unul a fost arestat la doar câteva zile de la comiterea faptei, în închisoare ajungând ulterior și menajera victimei, care le-ar fi dat suspecților informațiile necesare pentru săvârșirea infracțiunilor.
De asemenea, inculpatul este cunoscut ca fiind o persoană foarte violentă, cu un grad de periculozitate ridicat, figurând în evidențele Poliției Române ca unul dintre cei mai periculoși infractori", au precizat procurorii DIICOT. De altfel, bărbatul se afla pe lista infractorilor "most wanted" ai Poliției Române. 


Suspectul a fost reținut, în prezent fiind în Arestul Poliției Prahova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8209 secunde