Tâlharul care ataca femei în piața din Km 4 - 5, băgat după gratii

370
1
Tâlharul care ataca femei în piața din Km 4 - 5, băgat după gratii - talharulcareataca-1430756143.jpg

Articole de la același autor

Un individ care tâlhărea femei, în apropierea pieței din cartierul constăn-țean Km 4 - 5 a ajuns după gratii. Săptămâna trecută, polițiștii de la Secția 5 au fost sesizați că pe străduțele din apropierea pieței mențio-nate mai multe persoane au fost tâlhărite. Astfel, miercuri, 29 aprilie, în jurul orei 17,00, unei femei care mergea pe aleea de lângă piață i-a fost smuls portofelul în care avea 30 de lei și actele personale. A doua zi, o altă victimă făcută de tâlhar; în jurul orei 16,00, pe strada Arcului, individul a împins victima și i-a smuls portofelul în care avea 670 de lei. 


Pe baza descrierilor oferite de victime, oamenii legii l-au identificat pe suspect ca fiind Florin Stanciu. Bărbatul a fost reținut și dus în fața magistraților de la Judecătoria Con-stanța, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Poetul
14 iunie 2015
Piața din 4-5

Un fapt consemnat sec, fără prea multe amănunte. Nu intru în detalii. Vreau să spun altceva, o situație care se observă cu ochiul liber. Piața din Km 4-5 este una din cele mai nocive și mai famate din oraș. O ,,țigănie,, de nedescris în fața blocului D, altădată unul din cele mai bune blocuri din oraș:totul se vinde pe jos de către locuitorii cartierului de case (de la verdețuri la produse alimentare, de la fructe la articole casnice), fel de fel de spații care vând orice (multe spații sunt goale), pe partea restaurantului o construcție părăsită (infectă) stă să cadă, spațiile de la parterul blocului au fost vândute de primărie (jocuri de noroc,aurolaci,cârciumă între magazine alimentare, cabinet medical și farmacie), nu sunt create locuri de parcare iar singurul loc mai ,,decent,, e vechea piață,cea acoperită. De mulți ani am propus reorganizarea tuturor piețelor din oraș (am dat exemplu piața din Brăila-rar am văzut așa ceva-o piață de excepție). Rezultatul? Nu mi-a luat nimeni în seamă propunerile...consilierii locali și-au votat în continuare propriile lor interese. Am dreptate doamnă Florentina?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4672 secunde