Polițiștii - noii bodyguarzi ai prostituatelor care nu se înțeleg la preț cu clienții!

929
2
Polițiștii - noii bodyguarzi ai prostituatelor care nu se înțeleg la preț cu clienții! - politistiibodyguarziiprostituate-1429113861.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Medgidia au primit o reclamație mai puțin obișnuită: o femeie le-a cerut ajutorul reclamând că individul cu care s-a înțeles să întrețină relații sexuale contra cost a bătut-o și i-a furat și banii. Tânăra în vârstă de 22 de ani, Sanie Menzat, le-a spus oamenilor legii că luni seară, în jurul orei 23,00, a fost acostată de un individ care i-a propus să întrețină relații sexuale contra cost. Cei doi au mers la hotelul Dobrogea din oraș, unde au închiriat o cameră, iar după consumarea "întâlnirii" nu s-au înțeles asupra prețului final. Într-un sfârșit, bărbatul a bătut-o pe femeie, i-a furat și 250 de lei și a plecat. Fără să stea pe gânduri, tânăra a chemat polițiștii în ajutor. Aceștia au pornit în căutarea suspectului, care a fost identificat ca fiind Marian Ciocan, de 29 de ani. Bărbatul a fost găsit într-o sală de jocuri electronice, iar când a fost abordat de polițiști a recunoscut fără ezitare cele întâmplate. Pe numele bărbatului, care a fost reținut, a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie. 


Comentează știrea

sever
16 aprilie 2015
PUBLICITATE

imi plac articolele dv la acest subiect. sunt un fel de reclama la relatii sexuale-prostitutie, ca si rubrica "matrimoniale". multumesc. v-asi fi recunoscator daca ati mentiona si locurile mai bune cat si preturile.

112
1 mai 2015
Corectăm și noi ?

Este vorba ce polițiștii din Mangalia, nu Medgidia. :))))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde