Sexul, afacere bănoasă! Fetele strâng averi, polițiștii ridică din umeri!

2900
4

Articole de la același autor

Prostituția se mută, încet dar sigur, de la colțul străzii în apartamentele de lux ale Constanței. De la o zi la alta, Internetul se umple de anunțuri în care adolescente cu mintea necoaptă își vând trupul și promit îndeplinirea celor mai fierbinți fantezii sexuale, pentru sume frumușele. În vreme ce anchetatorii invocă piedicile legii penale, pentru a da de urma prostituatelor și proxeneților, prostituția își asigură statutul de afacere extrem de bănoasă, căreia oamenii legii încă îi mai caută punctul slab!


Crima terifiantă ce a avut loc, în Sâmbăta Mare a Paștelui, în stațiunea Mamaia, aduce în atenție o problemă stringentă a societății din ziua de astăzi: cea a adolescentelor care, mai degrabă convinse prin cuvinte de iubire și promisiuni de înavuțire decât prin bătăi și sechestrare, ajung să-și vândă trupul celui care plătește mai bine. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor care investighează împrejurările în care fostul preot Laurențiu Constantin Aspru a strangulat-o pe adolescenta de 15 ani, Ramona Elena C., minora se prostitua. Pretindea 200 de lei pentru o oră de intimități, iar relațiile sexuale erau consumate în apartamentul din stațiunea Mamaia, unde de altfel a fost comisă și crima. Iar din activitatea ilegală ar fi strâns o sumă considerabilă, dacă este să se țină cont că în apartament a fost găsită suma de 20.000 de lei, a cărei proveniență oamenii legii vor să o afle în prezent. 


Bani mulți și rapid
Din păcate, admit și oamenii legii, s-a dezvoltat un adevărat fenomen printre tinerele puștoaice care vor să câștige bani facil și repede, prostituția sau videochatul fiind cele mai la îndemână soluții. Mai ales acum când, spun anchetatorii, prostituția nu mai este incriminată de Codul Penal ca infracțiune! Singura "pedeapsă" pentru reprezentantele sexului frumos surprinse că-și vând serviciile sexuale, pe Internet sau pe stradă, este o amendă contravențională. "Dar aceasta doar dacă este vorba despre un adult, care nu este obligat în niciun mod de o altă persoană, iar profitul obținut îi revine în întregime", ne-au precizat oameni ai legii. 


E drept, în cazul minorelor, prostituția este incriminată, sub forma de trafic de persoane. Strângerea de dovezi pentru a-i depista pe suspecți și pentru a-i aduce în fața Justiției este, însă, un proces de durată. În prin-cipiu, din cauza piedicilor puse la legislația deficitară în ceea ce privește perchezițiile informatice, ne-au precizat anchetatorii. În aceste condiții, prosti-tuția prosperă. O dovedesc și cifrele făcute publice, la sfârșitul anului trecut, de Institutul Național de Sta-tistică, prin care se arată că prostituția, drogurile și contrabanda de țigări contribuie la creșterea produsului intern brut al țării noastre. Anul trecut, de exemplu, prin respectivele afaceri ilegale au fost aduse la PIB, neoficial, aproximativ 1,7 miliarde de lei. 


Proiect pentru legalizarea prostituției 
În prezentul context, este de notat faptul că sunt parlamentari care cer legalizarea prostituției, în principal ca metodă de protecție a tinerelor expuse traficului de carne vie, care riscă inclusiv să aibă soarta adolescentei Ramona. Inițiatoarea respectivului proiect, deputata PSD de Constanța Cristina Ileana Dumitrache a subliniat că prin instituirea unui cadru legal vor fi protejate tinerele care ajung să practice această veche meserie forțate, obligate, bătute etc. Mai mult, prin legalizare, această profesie ar fi impozitată, devenind astfel o sursă de venit la bugetul de stat. 


Comentează știrea

constantean
15 aprilie 2015
Bolile venerice ale acestor animale

Oare barbatii care se folosesc de aceste mizerabile stiu cate boli virale (nevindecabile) si bacteriene transmit acestea ? Aceste boli nu au simptome, nu se vad pe piele sau altfel. Se poate observa cat sunt de proaste prin faptul ca spun ca sunt curate. Degeaba sunt parfumate daca sunt purtatoare de virusul hepatitelor B sau C, de virusul herpetic genital si bucal,de virusul care produce condiloame genitale (niste tumori care tot cresc),de infectii nenumarate bacteriene, de virusul HPV care da cancer la limba, amigdale,faringe(prin sexul oral),etc. Asa ca spor la boli, ca trebuie si medicii sa fie milionari ! Intotdeauna PROSTIA se plateste !

Emil
15 aprilie 2015
Cerere si oferta,fara exploatare

Un pas important ar fi pedepsirea pana la cruzime a proxenetismului si oricarei forme de trefic de fiinte umane. Prostituita sa nu fie pedepsita deloc,ea fiind de fapt asumarea personala a riscului expunerii corpului unei asemenea activitati. Nimeni nu obliga nici barbatii sa cumpere sex,ei o fac de bunavoie. Sa ceri taxe de la prostituate inseamna sa recunosti ca statul devine proxenet,deja peste suficiente alte pacate pe care le are.

Dorel
15 aprilie 2015
Aceste Animale???

Precis esti vreo babeta anorgasmica, care nu a auzit in viata ei de condom. Nu stii ce este un condom ? Google it...

Răspuns la: Bolile venerice ale acestor animale
Adăugat de : constantean, 15 aprilie 2015
Oare barbatii care se folosesc de aceste mizerabile stiu cate boli virale (nevindecabile) si bacteriene transmit acestea ? Aceste boli nu au...
Tavi
15 aprilie 2015
Ceva nou

Mai este putin pina intram in etapa a-2-a."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.(Contactati-ma doar pe e-mail). Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5754 secunde