Iohannis cheamă partidele la o nouă rundă de consultări

126
1
Iohannis cheamă partidele  la o nouă rundă de consultări - iohannischeamapartidele3-1429026189.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis urmează să aibă, săptămâna viitoare, cea de-a treia rundă de consultări cu partidele, pe tema stadiului legilor electorale, dar și pe tema respingerii unor solicitări ale Justiției pentru încuviințarea arestării preventive sau urmăririi penale a unor parlamentari.

Șeful statului și-a anunțat această intenție pe Facebook unde a menționat: "După sărbătorile de Paști, voi relua consultările cu partidele politice și vom evalua cât s-a realizat din calendarul acțiunilor stabilite la începutul sesiunii parlamentare".

Aceasta este cea de-a treia rundă de consultări pe care președintele Klaus Iohannis o organizează, cu partidele parlamentare, de la preluarea mandatului, în decembrie 2014. 

Comentează știrea

Romicu
15 aprilie 2015
Important!

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8851 secunde