Cum își agăța clienții minora ucisă în Mamaia: "Damă reală, cu sâni mari și corp suplu!"

2763
11
Minora de 15 ani, ce a fost ucisă de un fost preot, în Sâmbăta Mare a Paștelui, într-un apartament din stațiunea Mamaia, pretindea a avea o vârstă mult mai mare și se prezenta ca fiind o adevărată "profesionistă", pe o pagină online de escorte, ce reunește tinere din întreaga țară. 


Astfel, Ramona Elena C. se prezenta sub numele de scenă "Simmonabbyy" și avea urmă-toarea descriere pe pagina ei de profil: "Damă reală, de lux, poze reale, arăt bine atât la față, cât și la corp, mă prezint într-un cadru de lux sau mă pot deplasa!". 


La descriere, fata susținea că era zodia Pești și că ar fi avut 19 ani (nu 15 ani, cum avea în realitate!). Cât privește restul caracteristicilor, ea se descria ca având un corp suplu, sâni mari și naturali, păr negru, o înălțime de 1,56 metri, fumătoare și susținea că era dispusă să meargă la petreceri sau la clienți acasă; nu era însă dispusă să facă deplasări în alte orașe. Adolescenta ce și-a găsit sfârșitul sub mâinile fostului preot bistrițean Laurențiu Constantin Aspru provenea dintr-o familie dezorganizată (mamă cu probleme psihice și tată alcoolic) și se prostitua, după toate indiciile din anchetă. De altfel, suspectul de crimă a recunoscut în fața anchetatorilor că a venit la Constanța în mod special pentru a întreține relații sexuale cu Ramona, despre care nu știa, însă, că este minoră. 


Adolescenta era în clasa a VIII-a, la Școala Generală nr. 3 din Năvodari, dar nu a mai dat pe la cursuri din primul semestru. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
mielutu'
16 aprilie 2015
..............?

UN DOBITOC,IMBECIL, COMENTA ACEST FAPT DIVERS LA PRIMA APARITIE A STIRII :"ACEASTA ESTE ADEVARATA FATA A BISERICII ROMANESTI". DORESC SA-I SPUN ACESTUI CRETIN CA , ASTA-I LIBERTATEA PROST INTELEASA SI LIPSA DE INTERES A MULTOR PARINTI. NUMARUL PROSTITUATELOR MINORE ESTE ALARMANT. NU ESTE GREU DE GASIT O MINORA CARE SA ACCEPTE CHIAR DACA ESTE SCOLARIZATA. SAU STUDENTE(MAJORE) CARE SE PROSTITUEAZA OCAZIONAL PT INTREGIREA BUGETULUI.

@ mielutu
16 aprilie 2015
De ce utilizezi lătratul cind scrii ?

Mieluțu este oaia forumului. A renunțat sa behăie si a inceput să latre. Oaie tIimpa, indobitocită de popii veșnic flămînzi, află si tu ca scrisul folosind numai litere mari se consideră lătrat. Eu nu sunt adeptul prostituției, si asta in primul rind pt. ca majoritatea prostituatelor sunt stăpînite de specia spurcata țigan. In cazul acestei fete trebuie ținut cont de situația ei familiară, problema de care s-a scris in ziar.

Sa nu se caute circumstanțe atenuante pt. ticăloși
16 aprilie 2015
Crimă bestiala, făcută cu PREMEDITARE si cu un sadism greu de imaginat

Acest popa criminal care a ucis-o pe aceasta fata in ajunul pastelui a PREMEDITAT CRIMA in scopul de a urma traditia popilor din perioada de inceput a crestinismului. E foarte cunoscut ca ceea ce popii numesc euharistie se realiza in primele secole ale crestinismului prin uciderea unui prunc si impartasirea credinciosilor cu carne si singe de prunc. Istoria "sfintei biserici" a fost incontinuu insotita de crime abominabile. Nu amintesc decit una din aceste crime notata in acea culegere de hule numită noul testament, crima cu care biserica se mindrește si o dă mereu ca exemplu. Este vorba de dubla crima realizata de sfintul criminal Petru : Anania si soția sa, Sefora, si-au vindut proprietatea si o parte din banii astfel obținuti i-au dat lui Petru ; dar sfintul criminal Petru a fost nemulțumit ca ei nu i-au dat toți banii si i-a ucis, apoi a spus celorlalți ca au fost ucisi de duhul sfint (faptele apostolilor, 5. 1-11). Acesta este adevarul si altul, nu ! Repet, acest popă de 37 de ani care a ucis-o ieri pe fata de 15 ani a urmat tradiția sfintei criminale biserici. Sadismul extrem al acestei canalii de popă reiese foarte clar si din faptul ca după ce a sugrumat-o cu mîinile, a mai strangulat-o si cu cordonul de la fierul de călcat. Justiția ar trebui sa analizeze cu cea mai mare atentie modul SADIC DUS LA EXTREMIS prin care aceasta canalie de misogin blestemat a realizat crima.

@"Nr.3"
16 aprilie 2015
Asa se pare.....

Incerc sa cred ca a fost o crima cu premeditare.Simplul motiv ca fostul preot nu a vrut sa dea "rest" la un act sexual,nu sta in picioare.Suma este prea mica pentru a justifica o crima.Nici la nervi nu faci asa ceva pentru 100-200 lei.Doar un om bolnav....Eu nu as arunca vina pe Biserica.La mijloc sunt ierarhii Bisericii si psihologii.Ca si in cazul copilotului care s-a sinucis la bordul avionului din Franta se pare ca sefii si psihologii nu pea isi fac datoria.Exista oameni cu probleme psihice care nu au voie sa ajunga preoti,soferi,politicieni,primari,comandanti militari,sefi de stat,etc.Poate avem ceva de invatat din nenorocirea asta.Ma indoiesc.

Răspuns la: Crimă bestiala, făcută cu PREMEDITARE si cu un sadism greu de imaginat
Adăugat de : Sa nu se caute circumstanțe atenuante pt. ticăloși, 16 aprilie 2015
Acest popa criminal care a ucis-o pe aceasta fata in ajunul pastelui a PREMEDITAT CRIMA in scopul de a urma traditia popilor din perioada de inceput...
preot Bagia
16 aprilie 2015
Mi se umple inima de intristare

Citesc in ultimpul timp multe comentarii impotriva bisericii. La aceasta situatie nu s-ar fi ajuns daca "pastorii oilor" si-ar fi implinit menirea. Dar despre ce menire poate fi vorba atunci cind cei pusi sa pastoreasca fac lucruri care ingrozesc mintea ? Cum isi poate implini menirea invrajbitorul Teodosie al carui unic dumnezeu este mamona ? Sunt nenumarate exemplele care pot fi date in privinta lui, dar eu amintesc doar una : preotii dobrogeni pentru a obtine o parohie sunt obligati sa-i dea lui Teodosie sume exorbitante raportate la cistigul lor, sume care uneori trec de 25000 euro !!! Nu mai vorbesc de faptul ca acest individ a transformat Centrul Eparhial intr-o "pestera de tilhari". Despre ce menire preoteasca poate fi vorba cind astazi vedem "uriciunea pustiirii stind in locul cel sfint" (Matei 24.15) si, spunind aceste cuvinte, ma refer la Daniel, cel ce nu poate fi numit Patriarh. Cum ar putea fi numit Patriarh un dusman al lui Dumnezeu care a ridiculizat Cretia lui Dumnezeu asa cum nimeni nu a mai facut-o vreodata ptr. ca a spus ca un "om valoreaza mai mult decit tot Universul, decit toate galaxiile din Univers". Pe fața pamintului mor zilnic zeci si zeci de mii de oameni. Cine ar putea fi nebunul care sa compare viața unui om cu o țară (care permite viata a milioane de oameni)? Dar cu toata aceasta lume ? Dar cu tot Sitemul Solar ? Dar cu toata Galaxia noastra ? Dar cu toate galaxiile din univers ? Repet, nimeni pina acum nu si-a batut joc intr-un mod mai cumplit de Creatia lui Dumnezeu decit acest Daniel. Oare putem sa tacem cind vedem asemenea grozavii? Chiar Sfintul Apostol Petru a spus: "Judecati daca este drept inaintea lui Dumnezeu sa ascultam de voi mai mult decit de Dumnezeu". Doar asa cei "care au ascultat mai mult de Dumnezeu" si care au avut curajul sa spuna pe față adevarul, vor obtine ceea ce merita si vor avea posibilitatea sa faca mai mult pentru credinta.

pentru preot Bagia
16 aprilie 2015
Cuvintele tale sunt absolut intolerabile

Cum indraznesti tu, nemernicule, sa aduci astfel de jigniri inadmisibile celor mai mari oameni ai bisericii ? Mai bine te-ai ingriji de ce iți face coorva pt. ca, iți spun eu, a pupat in p..ă un sfert din Constanta. Indiferent de cîți bani iți aduce acasa, ar trebui sa te gindesti ca s-ar putea găsi vreunul care sa-i faca cadou un cablu de fier de călcat. Pește nenorocit ce ești !!!

adi
16 aprilie 2015
anunt

Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obține în viitor și care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com

@ nr 6
16 aprilie 2015
mi-ai produs amintiri neplacute

o singura data am tras la boarfa adriana si mi s-a umplut stomacul de scirba. n-o recomand nimanui. cred ca-si spala chilotii doar vara cind se duce la mare.

Nina
23 aprilie 2015
Oferta munca

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email ivan_pusa@yahoo.com

Munca la domiciliu
27 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: octaviangurza@gmail.com Oferim si solicitam seriozitate!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.3646 secunde