Răzbunarea unei foste iubite sau viol? Polițiștii din Constanța caută răspunsul

460
Răzbunarea unei foste iubite sau viol? Polițiștii din Constanța caută răspunsul - razbunareafosteiiubitesauviol-1429114117.jpg

Articole de la același autor

O tânără din Constanța a vrut să se răzbune pe fostul iubit dându-l pe mâna Poliției. Dar nu pentru orice faptă, ci pentru viol! Iuliana Maria T., de 18 ani, s-a prezentat la Poliția Constanța și, cu ochii în lacrimi, a cerut ajutor. Le-a povestit polițiștilor, extrem de îndurerată, cum s-a încrezut în vorbele unui băiat care-i promisese să o ajute și a ajuns să fie siluită.

Potrivit oamenilor legii, tânăra a descris în cele mai mici detalii cum l-a cunoscut pe individ și cum a ajuns acasă la el. Astfel, din cele povestite de fată, cei doi s-ar fi întâlnit în dimineața zilei de luni, 13 aprilie, în jurul orei 10,00, în autobuzul 48 ce mergea spre cartierul Palas. Tânăra a afirmat că s-a urcat în autobuz din stația din dreptul Tomis Mall și suspectul, ce părea să aibă între 22 - 26 de ani, a intrat cu ea în vorbă.

Discutând, fata i-ar fi mărturisit că își caută o cameră cu chirie, iar individul s-ar fi oferit să o ajute, motiv pentru care au coborât împreună în stația de pe Șoseaua I.C. Brătianu, din dreptul Școlii Generale nr. 31, din cartierul Palas, și s-au îndreptat spre imobilul de pe strada Dr. Ștefan Stâncă, unde bărbatul locuia cu chirie. Aici, a susținut tânăra în reclamația depună la Poliție, a fost violată, după ce a fost amenințată cu bătaia.

Având în vedere cele reclamate, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale și cei de la Secția 4 Poliție au mers în zona respectivă, pentru a strânge mai multe probe. L-au identificat pe suspect ca fiind Mihai Marius C., de 26 de ani, din orașul vasluian Negrești. Mai mult, au găsit-o și pe proprietara imobilului unde acesta locuiește cu chirie, de aproximativ o săptămână. Totodată, mai mulți vecini au afirmat că i-au văzut de mai multe ori pe fata ce reclama violul, cât și pe cel reclamat, cum se plimbau pe stradă ținându-se de mână.

Totodată, presupusa victimă a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde examinarea medico-legală a stabilit că "nu prezintă urme de violență pe cap, trunchi sau membre".

Până în prezent, probele strânse par să indice faptul că tânăra a reclamat în fals la Poliție pentru a se răzbuna pe iubit. Polițiștii continuă însă cercetările, pentru a stabili cu certitudine veridicitatea celor reclamate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Violată în noaptea de Înviere
Pagina a fost generata in 4.1273 secunde