Amenzi de sute de mii de lei, aplicate de Poliția Constanța în minivacanța de 1 Mai

134
Amenzi de sute de mii de lei, aplicate de Poliția Constanța în minivacanța de 1 Mai - amenzisutemiilei-1430756200.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au fost la datorie în minivacanța de  1 Mai și au sancționat drastic orice încălcare a legii sesizată. Astfel, un bilanț realizat la sfârșitul respectivei perioade arată că polițiștii din Constanța au constatat în jur de 50 de infracțiuni și peste 1.100 de contravenții, pentru care au aplicat amenzi de aproximativ 450.000 de lei. 


Cele mai multe contravenții au fost aplicate de polițiștii de la Rutieră, respectiv aproximativ 1.000 de sancțiuni contravenționale, dintre care în jur de 600 pentru depășirea vitezei limitei legale. Sancțiunile aplicate au fost în cuantum de aproximativ 400.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au ridicat 54 de permise auto și au retras 27 de certificate de înmatriculare. 


La rândul lor, polițiștii de la Investigații Criminale au constatat comiterea a 15 infracțiuni (dintre care nouă în flagrant), respectiv furturi și tulburări ale liniștii și ordinii publice. Reamintim că, în perioada respectivă, peste 400 de polițiști au fost pe străzi, în plus față de efectivul zilnic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4877 secunde