ANAF a băgat spaima-n patronii de pe litoral. Ce încasări au înregistrat oficial cluburile

1535
8

Articole de la același autor

În ciuda rugăminților reprezentanților patronatelor din turism de pe litoral, de a nu fi călcați de fisc în minivacanța de 1 Mai, agenții ANAF s-au mobilizat week-endul trecut și nu au iertat niciun patron. 


Echipe de agenți au îm-pânzit litoralul. Țintele preferate au fost barurile și cluburile din Vama Veche și Mamaia. Inspectorii fiscali nu s-au lăsat intimidați de huiduielile turiștilor. Au defilat tot litoralul cu coloane de mașini inscripționate ANAF, cu girofarurile aprinse, semnalizând participanților la trafic să se dea la o parte din fața lor. Nu au reușit să intimideze prea mult, ci mai degrabă și-au atras antipatia turiștilor.


În Vama Veche, au autoturism ANAF a fost atacat cu pietre și i-a fost spart parbrizul, iar tânărul agresor s-a ales cu dosar penal. Surpriză, dar nu prea! 


Pentru patronii cluburilor și barurilor, vizita Direcției Antifraudă nu a fost însă tocmai o surpriză. Se așteptau să fie călcați de controale și au luat toate măsurile ca totul să fie bine și să nu fie amendați. Așa se face că, în numai o singură zi, cluburi renumite din Mamaia au înregistrat încasări oficiale de sute de mii de lei. "Efectul controalelor Direcției Antifraudă: localurile de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei", se arată într-un comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Potrivit agenților, "un club din Mamaia a înregistrat vânzări fiscalizate, în numerar, de peste 221.000 de lei într-o singură seară, pe 1 Mai".


Și pentru a veni cu o dovadă, ANAF a publicat și o fotografie cu două ra-poarte generale din două cluburi. Pe acestea se pot vedea încasări totale de 696.598,54 de lei și, respectiv, 75.643,00 lei. 


La începutul acestei săptămâni, ANAF va prezenta rezultatele verifi-cărilor desfășurate la nivel național în timpul minivacanței de 1 Mai.


Comentează știrea

un constantean avizat
4 mai 2015
evaziune

Bravo,in cluburi evaziunea era in floare, continuati actiunile si va fi bine si pentru beneficiarii de impozite si taxe si pentru noi consumatorii!

europeanu
4 mai 2015
evazionistii

evaziunea era in floare si pentru ca cei cu cluburi trebuiau sa-l intretina pe hotul de mazare cu sleahta lui.

ANAF distrugerea Economiei
4 mai 2015
distrug micii intreprinzatori

Daca o sa continuie jihadul anaf antifrauda si in acelasi timp nu vor scadea taxele si imozitele cat si obligatiile fiscale ala oamenilor, se distruge clasa de mijloc a societatii si micii intreprinzatori. Odata distrusa aceasta veriga foarte importanta din lantul economic, se duce totul de rapa, dobitocilor. Lasati oamenii si afacerile mici in pace !

antifrauda conta oamenilor
4 mai 2015
anaf-ul lui Ponta inabusa dezvoltarea

Taxele, TVA Impozit profit, CAS , etc. toate aceste obligatii impovaratoare fac ca evaziunea fiscala sa fie UNICA SANSA DE SUPRAVIETUIRE A UNEI AFACERI SI A UNUI MIC INTREPRINZATOR. Deci nu evaziunea , ci taxele distrugatoare impuse de guvernul Ponta impun oamenii sa caute o gura de respiro. ANAF a incasat pe termen scurt niste bani, dar pe termen mediu si lung distruge VIITORUL ECONOMIC AL ROMANIEI> Chiar nu va dati seama ?????

de unde bani si viata buna
4 mai 2015
Fiscul si lipsa cunoasterii economiei

Din pacate oamenii care in comentarii spun bravo anaf-ului sunt limitati din punct de vedere al cunoasterii economiei. Si sunt multi si nu isi dau seama ca ei sunt angajatii unui mic sau mare intreprinzator care daca va fi inchis, isi vor pierde locul de munca. Laudati anaf si vedeti voi unde veti ajunge si cine va va da salarii bune daca totul se duce la stat. DE UNDE BANII SI BENEFICII ?!

Răspuns la: anaf-ul lui Ponta inabusa dezvoltarea
Adăugat de : antifrauda conta oamenilor, 4 mai 2015
Taxele, TVA Impozit profit, CAS , etc. toate aceste obligatii impovaratoare fac ca evaziunea fiscala sa fie UNICA SANSA DE SUPRAVIETUIRE A UNEI...
ANAF, oamenii iti cer DEMISIA
4 mai 2015
DEMISIA PERSECUTORILOR FISCALI

Noua ne ramane sa ne unim ca societate civila si sa cerem DEMISIA ANAF. Si infiintarea unei institutii fiscale in care sa predomine RESPECTUL fata de contribuabil si NU PERSECUTIA FISCALA !!!

gogu
4 mai 2015
nu mai puneti botul

asta-i propaganda... vrajeala de 2 bani... adica s-au platit bauturile in club cu tichete de masa? sau a venit bastanu' cu file cec la el si a completat cec-ul in club? sa fim seriosi... din primul bon, la 200 de consumatori, s-au incasat 200.000 lei. la bonul doi, din 600 si ceva de consumatori s-au incasat doar 75.000 lei... cand o iesi ponta si o sa spuna ca vom face 1000 km de autostrada cu banii adunati in urma campaniei anaf, poate voi crede... pana atunci, lozinci si propaganda de 1 mai...

DODO
4 mai 2015
saracii patroni bogati

mai ala toba de economie ! stii si alte surse de venit la buget ? Tu ai vazut ce sume se vehiculeaza pe bune ? cit din ele ar fi ajuns la stat ( statul a NU se confunda cu Ponta,asta este acum , miine va fi altul si tot asa... ) asta in doar o raita , dar priviti in jur si faceti o mica estimare, o sa va ia ameteala. Domn economist ,daca asta era si in tarile la care tinjim , atunci toate ar fi fost ca Grecia.Ce solutie vrei? sa toleram hotia de frica somajului ? oricum patronii se lupta sa plateasca minim pentru angajati sau nimic. Si pina la urma ce te face sa-i plingi atit ? oi fi de-ai lor ! cind o sa intelegem ca trebuie sa fim corecti ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6674 secunde