VIDEO. CONSTANȚA, INVADATĂ DE ANAF. INSPECTORII, ATACAȚI CU PIETRE, FLUIERAȚI ȘI HUIDUIȚI DE TURIȘTI

3204
13
VIDEO. CONSTANȚA, INVADATĂ DE ANAF. INSPECTORII, ATACAȚI CU PIETRE, FLUIERAȚI ȘI HUIDUIȚI DE TURIȘTI - anaf1-1430491274.jpg
Turiștii care se află în această minivacanță de 1 mai la mare au ocazia să admire, pe lângă terase, soare ... și desfășurarea de forțe a inspectorilor ANAF, care și-au făcut apariția în Constanța într-un număr foarte mare.

Puțin după ora prânzului, mai multe mașini de la Antifraudă au descins în Vama Veche, în control la proprietarii de terase și restaurante. De asemenea, și Neptunul a fost luat la puricat de inspectorii Antifraudă. 


Inspectorii puși pe treabă nu au scăpat sub nicio formă de huiduielile și fluierăturilor turiștilor care, din câte se poate vedea în filmulețele de pe Internet, nu au apreciat asaltul cu care ANAF-ul a luat județul Constanța. Revolta turiștilor nu se oprește aici. O mașină inscripționată ANAF a fost atacată cu pietre în Vama Veche, în timpul unui control, potrivit bzi.ro.

Sursa video: Levent Lvt / Facebook


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
lulu
1 mai 2015
Intrebare

Dar in cluburile din Mamaia cand ajung inspectorii ANAF? Le da oare sefii lo voie?

Realistul
2 mai 2015
Lege nerespectata

Aia din V.Veche sunt orice, in afara de turisti !!

justitiarul
2 mai 2015
Mai gandim limpede ?

Comentatorilor de weekend le aduc aminte ca mai mult de 70% din numarul angajatilor lucreaza la privati ! In cazul in care desteptii de la AntiKK fac un control la firmele la care sunteti angajati in cel mai fericit caz o sa ramaneti fara servici 30 zile iar in cel mai nefericit pentru mai mult timp ! Eu unu as zice sa ramaneti fara servici pe viata si sa ajungeti sa cersiti mila statului sa vad ce o sa primiti in afara de un sut in oua ! Deci ...SUCCES !

Privatul
2 mai 2015
Nu mai puteti fura!!

Matali nu esti " justitiar " ,ci un " amarat " de patron care fura ! Daca ai fi prin Germania,Anglia,etc. nu ti ai fi permis sa faci aceste afirmatii si din acestunct de vedere...hai sictir !

justitiarul
2 mai 2015
:)) esti praf

Cumetre habar n-ai ce vorbesti :)) . Tu stii cat e tva-ul in Anglia la alimente ?? 0 ZERO % iar in Germania 5 CINCI % . Te depaseste subiectul pentru ca tu esti unul dintre milioanele de romani care asteapta sa le pice din cer . Eu zic sa te angajezi la stat distrusule :) . Daca patronii n-ar fi furat nu ar mai fi avut bani sa plateasca dusmani ca tine bai asta ... Hai ca m-am distrat cu tine !

justitiarul
2 mai 2015
si ...

Inca ceva ...nu sunt un "amarat de patron" ,sunt unul care plateste angajati , asigurari de sanatate si impozite intr-un an cat platesti tu intr-o viata ! Asa ca hai sa vedem care din noi contribuie mai mult la bugetul statului ! Cum ti-am mai spus , daca esti pe dinafara mai bine te abtii pentru ca te faci de kkat !

ion
2 mai 2015
ion

mules gat

SCoopo
2 mai 2015
Bonu nenica

Eu platesc de 5 ani tot la stat, si acuma toti cocalari care trebuie sa plateasca se plang ca ei sunt furati :)).Minte si mentalitate de Roman.Daca se face-a asa in alte tari erai de mult la puscarie si fara bani.Lasa ca romanu sa invatat sa fure si acuma comenteaza cand nu mai poate fura.

DODO
2 mai 2015
pentru justitiar

Vere , tu esti intreg la cap ? daca toti ar fura ,cine ar da bani pentru sanatate, scoala, aparare etc. Nici un patron nu are justificare sa fure ! daca nu stie meserie sa se angajeze la altu.Adevarul este ca multi patroni ( si politicieni ) sint lacomi, vor cistig mult si rapid,de aceea isi bat joc de amarastenii angajati. Sint aroganti si mirlani ,rar am vazut unul cu bun simt. Este de asemenea adevarat ca birurile sint grele, dar asta e jocul, nimeni nu te obliga sa fii patron. Ma intreb totusi ,cind ma uit pe sosele, de unde atitea masini bengoase? PINA LA URMA VREM SAU NU SA INTRAM IN NORMALITATE ?

REC
3 mai 2015
Bravo ANAF

Toate veniturile trebuie fiscalizate, inclusiv ale comerciantilor de orice fel. Altfel, micii comercianti fura cate putin de la foarte multi si apoi ii sfideaza din masini si vile pe cei care nu fura!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1974 secunde