FOTO. ANAF se laudă pe Facebook cu efectul controalelor din CONSTANȚA! Sute de mii de lei, FISCALIZATE

989
8
FOTO. ANAF se laudă pe Facebook cu efectul controalelor din CONSTANȚA! Sute de mii de lei, FISCALIZATE - 183229articol-1430639526.jpg

Articole recomandate

Agenția Națională de Administrare Fiscală susține că unitățile de pe litoral emit mult mai multe bonuri ca urmare a verificărilor demarate în aceste zile, scrie economie.hotnews.ro.


În urma controalelor, sâmbată a fost publicată, pe o pagină de Facebook a ANAF, o imagine cu un bon, în care se vede cum un club din Mamaia fiscalizează sume de sute de mii de lei.





"Efectul controalelor Direcției Antifraudă: localurile de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei. Un club din Mamaia a înregistrat vânzări fiscalizate de peste 221.000 de lei într-o singură seară. La începutul săptămânii viitoare vă vom prezenta rezultatele verificărilor desfășurate la nivel național în timpul minivacanței de 1 Mai", se arată în mesajul postat pe Facebook.



Comentează știrea

ismail / brussel
3 mai 2015
o invetie si raul falimentului

De ce spun asta o sa ajunga patroni si actionari firmele mici si mijloci sa dea faliment asta e realitatea crizei , pe la fie care control se pierd bani se pot casi motive multe dupa legii ---- eu daca as fi sindicatul paronatului as da an judecate A N A F / suntem o tara cu cele mai multe organe de control din europa a sa ajunga patroni sa comercializeze an brazilia sau kurdistan unde nus exagerate controale si osa ajunga guvernul sa neplateasca pe nimic ----- cu cochideia cui va " guvernul romaniei asi bate joc de populatia romaniei de vina sunt cei care au amprumutat de la fondul monitar si fonduri europene antro tara ca asta nu poti trai de pe azi pe paine / cel potin din pana 2017 populatia romaniei va scadea dreptul la orientarea munci tarile europene pentru ca comisia europene brussel sprijina tineri la pregatire si orientala pe piata munci belgia olanda germania dupa care va avea un loc de munca stabil permis pe 5 ani si tot asa o sa ajunga guvernul sa munceasca an locul nostru adica oameni din rand --- pe zi plec circa 30 de persoane an afara an tari straine si revin pe zi 5 persoane marefer la locuri de munca siancautarea munci faceti calcul = antrebarea guvernului a romaniei ???

Anaf
3 mai 2015
Felicitari

Bravo ,asa trebuie.Prima data cand primesc bon fiscal la intrarea in club.Oare cati bani negri se faceau in cluburi numai dinpretul biletelor?Nici nu mai este sa dea amenzi anaf-ul.se vad rezultate bune.Vamaiotii huiduie anaf-ul.De ce?de prosti ce sunt.nu a venit nimeni sa inchida nimic.doar sa intre pe drumul normal.

ismail / brussel
3 mai 2015
busola orientari a europei

Antrebarea si raspunsul pensionalilor si profesorilor ??? Foarte multi elevi si stundenti nu mai pot avea rabdare din cauza ne ajunsurilor si saraciei multi asi abandoneaza scoala ! Antro tara straina conteaza sa sti engleza sau franceza si sa ai 8 clase pentru un nou curs germana sau flamanda am antalnit ba chiar romani cu 8 clase din colturile romaniei nu mai zic de romii dar antrebarea e ??? Sau realizat si sunt multumiti uni muncesc alti sunt pe somaj dar an timpul somajului statul bl.nl.ai sprijina pentru cariera si la un nou job determinat sau nedeterminat an fuctie de experienta si atitudine conteza mult an tarile civilizate a d i t u d i n e a .si uite asa la randul lor chem din neamurile lor prieteni sau fosti colegi .la randul sistemului anvatamantului va a vea de suferit cu scaderea elevilor si stundetilor o antrebare an tara raman copii la organele de control sau a doctoratului si guvernului dar 70 % la suta plec cei cu clasele pana an 12 ... Care bieti pensionari se vaida o mamica nu pleca de ce ? Bine cine gandeste cu sufletul ramane cu sufletul la vb.dulci , gandesti cu mintea ajungi de parte succes tuturor care antradevar vrea putere de munca si un viitor mai bun si nu uitati o viata fara griji fara criminalitate si coruptie le gasiti an tarile civilizate la bine la greu tot ne ajuta statul din tarile civilizate ----- preferati la o familie si casa an afara an romania nai ce face cu mintalitate romaneasca eu prefer occindentala cu zambet mai solidar pesimist fara crededinta conteza cine esti tu si nu cel de langa tine pentru ca antro tara civilizata atraina totii muncim cot la cot asta e dovada de respec ......

constanteni
3 mai 2015
felicitari anaf

Acum ati vazut si voi cati bani poate sa faca un club din Mamaia intr-o zi : 700.000, adica 7 miliarde lei vechi. Cam asta e evaziunea dintr-o zi daca anaful o s-o lase mai moale.Acesti patroni se plang apoi angajatilor ca n-au cum sa le dea pe cartea de munca mai mult decat salariu minim. Rusine sa va fie, nesimtitilor milionari in euro. D-zeu nu doarme, si ajungem sa va vedem in portbagaje de masini cu viermi si putreziti.

xxl
3 mai 2015
controale anaf

bravo lor! Ceea ce face anaf-ul acum este laudabil si mai ales in sensul in care agentii economici incep sa prinda un pic de teama si poate in felul asta intra lucrurile pe fagasul normalitatii. Insa, acest 'hei rup' al anaf-ului trebuia inceput cu multi ani de zile in urma...poate acum am fi fost o tara normala , cu o economie normala, fara munca la negru si salarii de rahat...

gligoreion
3 mai 2015
ff bine

mai bine mai tarziu decat niciodata

justitiarul
3 mai 2015
sa va vad :))

Pentru toti desteptii care lauda descinderile kkanarilor de la ANAF va doresc sa ajungeti in spitale si sa va cumparati medicamente , sa va duceti sa faceti analize si sa le platiti pentru ca nu mai sunt fonduri s.a.m.d.p. Creierul vostru este cu siguranta ATROFIAT !! Va garantez eu ca si cu kkanarii astia si fara ei tara tot asa o sa mearga si daca n-o sa aveti bani o sa va kkati pe voi la propriu !! Ce sa zic ...mai vorbim peste cativa ani ...dar oricum ma astept sa fiti la fel de atrofiati !!

DODO
3 mai 2015
justitiarului

Tu ori esti prost ori esti prost ( una din doua ) te contrazici singur ! stii ca in spitale nu gasesti mare lucru pentru ca nu sint fonduri dar in acelasi timp hulesti pe cei care se lupta sa faca ordine tocmai ca sa se stringa ceva . ANAF-ul nu-i vinovat daca banii strinsi sint dijmuiti de politicieni. Aici trebuie umblat. Vad ca insisti sa ne convingi cit esti de idiot !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Economie : ANAF răspunde criticilor presei
Pagina a fost generata in 1.1557 secunde