Ce droguri au capturat polițiștii, pe litoral, în minivacanța de 1 Mai

256
Ce droguri au capturat polițiștii, pe litoral, în minivacanța de 1 Mai - vama1342699844-1430828065.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și jandarmii constănțeni au acționat, în perioada 30 aprilie – 3 mai, în stațiunile de pe litoralul românesc, în scopul prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri. În urma acțiunilor, au fost depistate 42 de persoane, în sarcina cărora au fost reținute 47 infracțiuni din sfera traficului și consumului de droguri, astfel: patru infracțiuni de trafic de droguri de risc și de mare risc, 37 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului, șase infracțiuni de efectuare de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În baza constatărilor efectuate în această perioadă, de către D.I.I.C.O.T. -Serviciul Teritorial Constanța au fost reținute două persoane pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, apoi pe numele acestora au fost emise de către instanță mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma constatărilor, au fost identificate și confiscate, din categoria drogurilor de risc: cantitatea de 126 grame canabis, iar din categoria drogurilor de mare risc: 102 comprimate de ecstasy, 96 grame alte substanțe pulverulente și un ml de substanță lichidă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0882 secunde