CRIMINALUL CARE ȘI-A UCIS COPIII ȘI SOȚIA A CERUT MENIU DE POST, ÎN ÎNCHISOARE!

500
CRIMINALUL CARE ȘI-A UCIS COPIII ȘI SOȚIA A CERUT MENIU DE POST, ÎN ÎNCHISOARE! - crimatriplafamiliabuliga57690800-1522669487.jpg

Articole recomandate

Criminalul din Brașov, care și-a ucis soția și pe cei doi copii ai săi, ar fi cerut ca în arest să fie servit cu meniu vegeterian, fiind în perioada postului Paștelui.

Declarațiile făcute de Florin Buliga au fost confirmate de autopsie. Bărbatul și-a ucis soția cu trei lovituri de cuțit, fiica cu opt lovituri, iar băiatul cu trei lovituri de cuțit, toate în dreptul inimii.

Conform unor surse citate de Libertatea, bărbatul ar sta într-o celulă împreună cu alți patru deținuți. Acesta va putea fi vizitat de o cumnată de-a lui și de un prieten, procurorul de caz aprobând acest lucru.

Bărbatul din Brașov care și-a omorât familia a susținut în fața anchetatorilor că le-a făcut un bine și că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, arătând că nu regretă faptele comise. Informațiile au fost furnizate de procurorul de caz, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, George Daniel Dancă, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.395 secunde