ROMÂN ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ, în Marea Britanie! "Și-a dat viața pentru cel mai bun prieten. A murit în brațele lui...!"

50695
ROMÂN ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ, în Marea Britanie!

Articole de la același autor

Un român de 20 de ani, originar din Uricani, Hunedoara, a fost înjunghiat mortal în Marea Britanie, după ce a sărit în apărarea unui prieten, în timpul unei altercații.


Tragedia a avut loc într-un centru comercial din Stratford, un cartier din estul Londrei. Tânărul și un amic se plimbau prin magazin când au fost abordați un grup de scandalagii, a scris presa britanică.


Din primele informații, se pare că Beniamin Pieknyi, în vârstă de 20 de ani, a sărit în luptă pentru a-și salva prietenul în timpul unei altercații în Centrul comercial Stratford din estul Londrei. 


"Și-a dat viața pentru prietenul lui...A murit în brațele lui. Era foarte fericit cu locul său de muncă. Era un băiat bun", a explicat o cunoștință. 




Cei doi nu au reușit să evite scandalul în timpul căruia românul de 20 de ani a fost înjunghiat în inimă, cu un cuțit.

Medicii au ajuns rapid la fața locului, dar nu au mai putut face nimic să-i salveze viața. Tragedia s-a întâmplat marți seară, dar a durat până când poliția a identificat oficial victima și a notificat familia.

Tânărul venise de doar două luni în Regatul Unit, Milton Keynes, și locuia împreună cu fratele său. Unii români din Marea Britanie au început să strângă bani pentru repatrierea acestuia.


Îndurerată de tragica veste este și sora victimei: "Ai zis că vii la mine să mănânci, te-ai grăbit să pleci și nu ai mai apucat. Știu că nu o să te întorci, dar măcar aș fi vrut să te aud pentru ultima oară. Nici nu ai idee ce ai putut să lași în urma ta. Te iubesc, ne vedem acolo sus în împărăție", a scris Iulia Pieknyi.




Pentru cei care vor să ajute familia să-l repatrieze:

IULIA PIEKNYI

Short-code: 77-71-35

Account number: 04570868






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4124 secunde