Criminalul căutat fără oprire, ore în șir, a fost prins! Gestul, "comis din cauza unei icoane"

1376
Criminalul căutat fără oprire, ore în șir, a fost prins! Gestul,

Articole recomandate

Bărbatul care a ucis un om și a rănit alți cinci, în județul Timiș, a fost prins azi-noapte. Polițiștii l-au găsit pe Ionel Boldea în apropierea casei sale din localitatea Bichigi.


Individul a fost căutat 18 ore, după ce a atacat un cuplu, într-un parc din Făget. Din cauza rănilor, bărbatul a murit, iar femeia este în comă la spital.

Suspectul a fugit și a mai rănit patru persoane, în altă localitate.


"O icoană de argint m-a scos din casă și m-a făcut să fac unele lucruri, am avut o forță inumană", a spus el.

"Am stat într-un pom. Mașina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă...m-a scos afară din casă și m-o făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineața să mă scoată o icoană…clopote…nu mă agita, că pățești rău...icoana care m-a scos afară la 6 dimineața…nu mă agresa că mă gândesc rău...nu mă agresați că e rău. A fost o forță inumană. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la pușcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea", le-a spus Ionel Boldea polițiștilor, în timp ce era încătușat, potrivit opiniatimisoarei.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5021 secunde