Criminalul din parcul Tăbăcărie a ajuns după gratii

377
Criminalul din parcul Tăbăcărie a ajuns după gratii - criminaluldinparcultabacariedupa-1411314485.jpg

Articole de la același autor

Individul suspectat că a omorât un bărbat, în parcul Tăbăcărie, a ajuns după gratii în sfârșitul de săptămână care a trecut. Potrivit anchetatorilor, suspectul a fost identificat ca fiind Aurel Gheorghe, de 43 de ani, fără ocupație, ce obișnuia să-și facă veacul în zonă. În momentul în care a fost găsit de oamenii legii, suspectul avea pe pantaloni și pe pantofi pete de sânge. 


Anchetatorii spun că victima și călăul ei erau vechi amici și s-au reîntâlnit, joi seara, și au băut împreună cu mai multe cunoștințe. Victima, un bărbat de 48 de ani, originar din Cogealac, venise la Constanța în ziua respectivă și intenționa să plece mai departe, prin țară, în căutarea unui loc de muncă. De aceea, în geanta pe care au găsit-o oamenii legii avea pregătite cele necesare: câteva haine, un săpun, un aparat de ras, o unghieră etc. Nu a mai apucat, însă. 


În timp ce beau împreună, cei doi și-au amintit că în trecut, victima ar fi încercat să dea foc unui adăpost pe care l-au împărțit. Discuțiile aprinse au degenerat repede; suspectul a susținut că victima ar fi tras primul pumn și că el a ripostat: i-a dat un cap în gură, și când bărbatul a căzut la pământ, l-a lovit cu piciorul în cap de mai multe ori, după care l-a călcat pe gât. În vreme ce victima a rămas, agonizând, la pământ, criminalul a continuat să bea. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc în jurul orei 21,00, astfel că victima a zăcut toată noaptea în parc, pe iarbă, până a fost descoperită a doua zi dimineață. 


Tot anchetatorii spun că, a doua zi (vineri, 19 septembrie), în momentul în care anchetatorii desfășurau cercetarea la fața locului, suspectul a dat târcoale zonei în care a fost găsit cadavrul amicului lui. Ulterior, când a fost săltat de polițiști, Aurel Gheorghe și-a recunoscut fapta. 


El a fost reținut, iar sâmbătă a ajuns în fața magistraților Tribunalului Constanța, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Suspectul a fost depus în Arestul Poliției Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7283 secunde