Galerie FOTO. Crimă în parcul Tăbăcăriei. Cadavrul găsit printre copaci

1137
3

Articole de la același autor

Descoperire șocantă în parcul Tăbăcărie, din Constanța: pe iarbă, printre copaci, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Prima ipoteză a anchetatorilor este că au de-a face cu un omor. 


Macabra descoperire a fost făcută, vineri dimineață, de un angajat de la  spații verzi din cadrul Primăriei Con-stanța. Acesta a văzut, în iarbă, printre copaci, la aproximativ zece metri de aleea principală, pe unde mămicile își plimbau copiii, iar pensionarii mergeau agale, un bărbat. Când s-a apropiat a constatat că avea sânge pe față și pe haine și că era mort. Imediat, a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns atât polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, specialiști de la Serviciului Criminalistic, dar și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


Victima nu avea două degete
Din primele cercetări, cadavrul prezenta urme de violență, motiv pentru care oa-menii legii au presupus că moartea lui a fost una violentă. Nu au găsit, însă, niciun act de identitate asupra lui. Un semn distinctiv era faptul că, de la mâna stângă, îi lipsesc două degete. În apropierea cadavrului, la câțiva metri, au fost găsite o șapcă și o geantă, pe care polițiștii le-au ridicat ca probe. 


Probe găsite de câinele de urmă 
Mai mult, pentru a-i ajuta în anchetă, polițiștii au adus la fața locului și un câine de urmă. După ce a luat mirosul victimei, acesta a pornit spre partea opusă a Bulevardului Alexandru Lăpușneanu, unde s-a oprit în grădinița din fața blocului T1. Aici, cu doar câteva minute în urmă, femeia de serviciu găsise o altă geantă. "Am găsit-o de dimineață, când am venit la lucru, era pe iarbă. Era desfăcută, iar lucrurile din ea erau împrăștiate: mai multe haine, un săpun, un aparat de ras, un cuțit de bucătărie, o unghieră. Le-am adunat, le-am pus în geantă, pe care am pus-o într-o cutie, s-o arunc la gunoi. Atunci au venit polițiștii", a povestit femeia. Și această geantă a fost ridicată ca probă. Totodată, polițiștii criminaliști au exa-minat și ghena de gunoi din fața aceluiași bloc, unde au fost găsite urme de sânge. De la fața locului a fost ridicat și telefonul mobil al victimei, cu ajutorul căruia i-a fost stabilită identitatea. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ar fi vorba despre un bărbat de 49 de ani, căruia i s-ar spune "Vasile" și face parte din rândul oamenilor fără adăpost. În cursul după-amiezii, medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală Constanța au efectuat necropsia și au stabilit că victima a fost lovită cu un corp dur în cap, ceea ce i-ar fi cauzat și moartea. Împrejurările concrete în care a avut loc crima - dacă bărbatul a fost lovit pe aleea dintre blocuri, pe B-dul Alexandru Lăpușneanu, iar apoi urmărit spre parcul de peste drum - urmează să fie stabilite în cadrul anchetei. De asemenea, po-lițiștii vor analiza și imaginile de la o cameră video de supraveghere a unui localnic din blocul T1, care dă înspre parcare, pentru a afla dacă a fost surprins incidentul. 


Comentează știrea

admirator
20 septembrie 2014
boschetar cu mobil?

tare ciudat... maidanezii nu au mai halit nimic? Sau acolo nu sunt? doar la prostovanii din bantustane sunt lasati maidaenzii liberi?

Elena Ș.
26 septembrie 2014
Despre victimă

Are fam.Nu se spune boschetar unui om cu fam.Ăla e un pericol pt omenire Un criminal

Elena Ș
26 septembrie 2014
Despre criminal

Asta nu rămîne așa.Va plăti moartea unchiului. nici unui animal nui faci asta ,dar unui om cu suflet .Asta o știți cu toții.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Omorât în bătaie și abandonat în câmp
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Reținut pentru crimă, în Constanța
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Actual : 15 soldați ucraineni, uciși în 24 de ore
Pagina a fost generata in 0.5866 secunde