Criminalul evadat din închisoare a fost prins, după ce a agresat o femeie, pentru a-i lua banii

194
Criminalul evadat din închisoare a fost prins, după ce a agresat o femeie, pentru a-i lua banii - 646x404-1569140791.jpg

Articole recomandate

Deținutul evadat de la Penitenciarul Focșani în timp ce se afla la muncă a fost prins, sâmbătă seara, la o stână de pe raza localității Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Potrivit Poliției, evadatul a fost prins după ce o femeie a sunat la 112 și a sesizat faptul că a fost agresată în propria locuință de un bărbat necunoscut, care i-a sustras o sumă de bani și a fugit.

"În urmă cu puțin timp, bărbatul evadat din Penitenciarul Focșani a fost identificat și prins de polițiști. Evadatul a fost prins la o stână pe raza satului Petreanu, comuna Poiana Cristei, într-o zonă împădurită, greu accesibilă. La ora 19,10 am fost sesizați prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei că ar fi fost agresată în locuința sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei și a fugit", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

El a adăugat că deținutul se află în custodia polițiștilor, urmând să fie încarcerat la Penitenciarul Focșani.

La activitățile de căutare ale bărbatului evadat au participat 110 polițiști, 62 de lucrători din cadrul Penitenciarului Focșani și 16 jandarmi, acțiunea beneficiind și de sprijinul unui elicopter.

Deținutul, în vârstă de 39 de ani, care ispășea în Penitenciarul Focșani o pedeapsă de 22 de ani, a evadat vineri după-amiază, în timp ce se afla la muncă pe raza localității Golești.

Vasilică Ciobotaru fusese condamnat definitiv în urmă cu circa 14 ani, după ce a violat și ucis o bătrână în vârstă de 73 de ani din comuna Boghești, județul Vrancea. Ciobotaru a fost prins la scurt timp într-o comună din Călărași și a recunoscut comiterea faptei. În 2017, acesta ceruse instanței întreruperea pedepsei, din motive de sănătate, însă instanța a respins anul trecut, ca neîntemeiată, cererea deținutului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2888 secunde