CRISTIAN BOUREANU, ÎNCĂ 30 DE ZILE DUPĂ GRATII

293
CRISTIAN BOUREANU, ÎNCĂ 30 DE ZILE DUPĂ GRATII - 1300365353boureanucristianmr7896-1499425280.jpg

Articole recomandate

Magistrații Tribunalului București au decis ca fostul parlamentar Cristian Boureanu să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile, potrivit stiripesurse. 


Decizia este definitivă. Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis luni plasarea în arest la domiciliu, însă măsura a fost contestată de procurori.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliției Capitalei în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru ultraj.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu și polițiști, fostul deputat acuzându-i pe aceștia că l-ar fi agresat.

În spațiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl lovește pe unul din polițiști în zona inghinală, dar și cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feței.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3744 secunde