Concurs Crucea Roșie și Jandarmeria au făcut cadouri copiilor nevoiași din Conacu, Negrești și Cumpăna

442

Articole de la același autor

Ieri, Societatea Națională de Crucea Roșie - filiala Constanța, în frunte cu directorul ei, psiholog Carmen Lungu, și în colaborare cu Jandarmeria Română - Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, reprezentată la această acțiune de sg. maj. Mădălina Tudor și sg. maj. Roxana Chelu, s-au deplasat în localitățile Conacu, Cumpăna și Negrești, pentru a distribui cărți și cutii de bomboane copiilor nevoiași.
Potrivit directorului Crucii Roșii Constanța, psiholog Carmen Lungu, cutiile cu bomboane au fost trimise de Societatea Națională de Cruce Roșie București, iar cele 365 de cărți au fost donate de către o soră voluntară de Cruce Roșie.
În localitatea Conacu, cele două jandarmerițe și directorul Carmen Lungu au fost întâmpinate de învățătoarea Liliana Prișcoveanu și 46 de copii, la Negrești, de 20 de elevi, iar la Cantina Socială din Cumpăna, aflată în curtea bisericii Sf. Paraschiva, de 45 de copii. Micuții au fost încântați de dulciurile primite din partea Crucii Roșii, cât și de cărțile care le-au intrat în biblioteca școlii.
Cantina face parte din proiectul realizat cu sprijinul Organizației Creștine Umanitare Word Vision, proiect susținut de părintele Ioan Soare și Primăria Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8013 secunde