Cu cât s-a "îmbogățit" Penitenciarul de la Poarta Albă prin munca deținuților?

493
1
Valoarea veniturilor realizate în anul 2011 de către deținuții de la Poarta Albă (rezultate din situațiile de lucrări ale sectorului Organizarea muncii) au fost de 2.131mii lei cu TVA.

Un aport însemnat în obținerea veniturilor l-a înregistrat secția exterioară Valu lui Traian, unde se regăsește majoritatea forței de muncă specială angrenată în activitățile de la punctele de lucru exterioare.

Astfel, în acest an au fost finanțate din venituri proprii o serie de obiective de investiții importante pentru activitatea penitenciarului, respectiv utilaje pentru hrănire, aparatură medicală, autoturism operativ, modernizare centrală termică - parțial, achiziția câinilor de serviciu.

De asemenea, au fost acoperite din venituri proprii cheltuieli cu bunurile și serviciile din care ponderea o ocupă plata salariilor cuvenite persoanelor private de libertate și a taxei pe valoarea adăugată.

Față de execuția anului 2010 (încasări de 1.501. mii lei) se constată o majorare a încasărilor cu 42%, reflectată atât prin numărul mai mare de persoane private de libertate care au prestat activități productive, cât și prin încheierea unui număr mai mare de contracte, pe perioade mai mari ale anului.

Comentează știrea

criticonline
31 ianuarie 2012
Pune mina pe carte !

.... utilaje pentru hranire !!!!??? poate utilaje pentru produs hrana, aparatura pentru bucatarie . pina si numele ti-e naspa , miu - mitric ; de ce or fi celebre numele astea de le pastrezi ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4002 secunde