Cu mașina pe șosele, deși avea permisul suspendat

982

Articole de la același autor

Un șofer care avea permisul de conducere suspendat și se afla și sub influența băuturilor alcoolice a provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident rutier în zona supermarketului Penny.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, Teodor Gabriel Suditu, de 28 de ani, din Constanța, care avea permisul suspendat, se afla la volanul autoturismului marca Daewoo, cu numărul de înmatriculare GL-95-BNF, pe bulevardul Aurel Vlaicu, circulând dinspre stațiunea Mamaia spre bulevardul Tomis.
În dreptul supermarketului Penny, din cauză că nu s-a asigurat la viraj stânga, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT-79-MCI, condus de Cristian Mișelaricu, care circula în aceeași direcție de mers.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Rareș Niculescu, de 34 de ani, din Constanța, pasager în partea dreaptă față a autoturismului Dacia.
În urma testării cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice, el având 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, situație în care fapta nu constituie o infracțiune, ci doar o contravenție.
Suditu va trebui însă să răspundă sub alte aspecte, respectiv că circula pe drumurile publice, deși avea permisul suspendat, și că a provocat un accident rutier pentru că nu a respectat regulile de circulație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9262 secunde