Concurs Un pompier a intrat cu mașina într-un pom, în stațiunea Mamaia

828

Articole de la același autor

Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța a provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un grav accident rutier, care s-a soldat cu rănirea gravă a unei tinere de 25 de ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, tragedia s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 23. La acel moment, Flavius Mădălin Voiculescu, de 25 de ani, din Turnu Măgurele, angajat cu gradul de sergent major la ISU "Dobrogea", se afla la volanul unui autoturism marca Fiat, cu numărul de înmatriculare CT-077311, pe bulevardul Mamaia, și se îndrepta dinspre Constanța spre Năvodari. În stațiunea Mamaia, în dreptul "Aqua Magic", din cauza neatenției în conducere și a vitezei excesive, mașina pompierului a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a drumului.
În urma impactului, Geanina Daniela Țăranu, de 25 de ani, din București, pasageră pe locul din dreapta față a autoturismului, a fost rănită grav, ea fiind transportată în stare de comă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere, Flavius Mădălin Voiculescu urmând a fi cercetat penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7935 secunde