Culmea sărăciei la Garda de Coastă: polițiștii vin și cu apa potabilă de acasă

344
Culmea sărăciei la Garda de Coastă: polițiștii vin și cu apa potabilă de acasă - frontieranegruvodagf49-1413933669.jpg

Articole de la același autor

Una dintre cele mai mari supărări ale polițiștilor din Constanța, atât a celor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, cât și a celor din Garda de Coastă, este faptul că deși muncesc și în week-end-uri, și de sărbătorile legale, nu sunt plătiți corespunzător. 
Daniel Avasilcăi, liderul Biroului Teritorial Constanța al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) a declarat pentru "Cuget Liber" că urmează acțiuni în instanță, pentru ca și polițiștii, cei care de altfel veghează la respectarea legii, să-și primească drepturile. "Noi am câștigat deja o acțiune în instanță, pentru drepturile bănești cuvenite pentru orele muncite în week-end-uri și de sărbătorile legale până în 2010, dar urmează să continuăm acțiunea și pentru perioada 2010 - 2014, căci problema a rămas de actualitate!", ne-a precizat liderul de sindicat. 
Mai mult, pe lângă privarea de drepturile bănești ce li se cuvin, polițiștii de frontieră mai au și multe alte nemulțumiri. De exemplu, oamenii legii de la secțiile de frontieră din Ostrov, Băneasa și Negru Vodă sunt nevoiți să lucreze în sedii dărăpănate, cu pereți scorojiți, în încăperi pline de mucegai. La Sectorul de Poliție Negru Vodă situația este și mai îngrijorătoare, căci unitatea nu mai este racordată la rețeaua de alimentare cu apă potabilă de aproape zece ani! Astfel că, de ani buni, oamenii legii vin la serviciu cu … apa în bidoane! 
Pentru că au reclamat aceste probleme, dar și altele, conducerii Gărzii de Coastă și deși li s-a promis soluționarea lor, nimic nu s-a schimbat, polițiștii de frontieră sunt deciși să iasă în stradă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Mii de portofele confiscate
Pagina a fost generata in 0.5748 secunde