La un pas de moarte. Pescari constănțeni salvați de pe o barcă în derivă

290
La un pas de moarte. Pescari constănțeni salvați de pe o barcă în derivă - frontiera-1412756657.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pe lacul Sinoe, pentru salvarea a doi pescari români, aflați pe o barcă în derivă.

Azi noapte, în jurul miezului nopții, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au primit o solicitare telefonică, din partea dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, pentru a interveni pe lacul Sinoe pentru salvarea a două persoane aflate pe o barcă în derivă.

Polițiștii de frontieră au intervenit imediat cu o ambarcațiune rapidă tip Rodman, care s-a deplasat la locul indicat, unde au observat o barcă din lemn tip lotcă care plutea în derivă, având doi bărbați la bord. Aceștia au mărturisit că pescuiau, când au fost surprinși de vântul puternic, care nu le-a mai permis să întoarcă barca la mal.

În tentativa de a ajunge la mal, unuia dintre pescari i s-a rupt o vâslă, moment în care s-au speriat și au cerut ajutor prin SNUAU 112.

Polițiștii de frontieră au preluat cele două persoane la bordul ambarcațiunii și le-au transportat în siguranță la mal.

Cei doi bărbați, Stelian O., de 68 ani, și Marin T., de 54 ani, domiciliați în Constanța, nu au necesitat asistență medicală de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde