Două turiste din Germania, salvate de pe un iaht în derivă

134

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pe fluviul Dunărea pentru salvarea a două turiste din Germania, aflate pe un iaht în derivă. Ieri după-amiază, în jurul orei 16,40, polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Isaccea au primit un apel tip "S.O.S.", pe frecvența canalului 16 internațional, din partea unui iaht sub pavilion Germania, care naviga pe fluviul Dunărea.

Polițiștii de frontieră au intervenit imediat cu o ambarcațiune tip Onix, care s-a deplasat la locul indicat, unde au observat iahtul care plutea în derivă, având două femei la bord. Deoarece ambarcațiunea avea probleme tehnice la sistemul de propulsie, polițiștii de frontieră au decis să-l remorcheze în siguranță la mal.

Cele două femeie, de cetățenie germană, Julia B. și Verena A., ambele în vârstă de 31 ani, nu au necesitat asistență medicală de specialitate, fiind în afara oricărui pericol. Cele două turiste au declarat că se aflau într-o croazieră pe Dunăre, destinația finală fiind portul Sulina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5471 secunde