Medicii, din nou în stradă! Care sunt motivele noilor proteste

168
2
Medicii, din nou în stradă! Care sunt motivele noilor proteste - mediciidemisioneaza1024x768-1412668790.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 11.00, membrii Federației "Solidaritatea Sanitară" din România participă la mitingul organizat în Piața Victoriei, pentru susținerea revendicărilor înaintate Guvernului și Ministerului Sănătății și pentru modificarea Legii dialogului social.

"Protestul survine în contextul eșuării încercărilor noastre de dialog social eficient, exprimându-ne pe această cale nemulțumirea față de situația gravă în care se află salariații din Sănătate.

Toate solicitările noastre sunt dublate de soluții eficiente la probleme identificate, propunerile făcând parte dintr-o amplă strategie de reformă pe care am înaintat-o Ministerului Sănătății. Înțelegem în felul acesta să nu ne rezumăm la a cere, indicând totodată măsurile concrete prin care cererile îndreptățite ale salariaților din Sănătate pot fi satisfăcute", transmit reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară. 

Comentează știrea

Capitalist
7 octombrie 2014
Solutie

Strategia este sa-i dati afara pe toti salariatii incompetenti si care le curg balele dupa spaga apoi angajati tineri care vreau sa munceasca.

rezident
8 octombrie 2014
@capitalist

esti bou! nici ma-ta nu ar lucra pe asemenea salarii si sa fie si eficient. pa!

Răspuns la: Solutie
Adăugat de : Capitalist, 7 octombrie 2014
Strategia este sa-i dati afara pe toti salariatii incompetenti si care le curg balele dupa spaga apoi angajati tineri care vreau sa munceasca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6301 secunde