Cum a furat un șofer român de TIR mii de litri de motorină din camioane, în Spania

401
Cum a furat un șofer român de TIR mii de litri de motorină din camioane, în Spania - furt-1655128819.jpg

Articole de la același autor

Un șofer român de TIR a fost arestat în Spania după ce a furat peste două mii de litri de motorină din alte camioane. În timpul cercetărilor, polițiștii au descoperit o filmare în care acesta a sustras de trei ori carburanți din rezervoarele altor tiruri. Paguba produsă este de aproape 4000 de euro, potrivit Realitatea.net


Garda Civilă din Valencia a demarat o investigație după o plângere depusă la sfârșitul lunii aprilie, privind furtul de carburanți. Ancheta polițiștilor spanioli a dezvăluit modul în care opera românul. Mai întâi inspecta zona în care urma să fure combustibil și apoi își apropia capul tractor. După ce se asigura din nou că nu îl vede nimeni, bărbatul muta capul tractor paralel cu camionul din care urma să fure combustibil și transfera motorină dintr-un vehicul în altul.


Primele două furturi de carburant au fost comise la Sediul Industrial El Canari din localitatea L’Alcudia de Crespins, unde a sustras 950 de litri de motorină din două camioane, provocând o pagubă de aproximativ 1.300 de euro. La cea de-a doua tâlhărie românul a furat alți 900 de litri, în valoare de peste 1.400 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6648 secunde