Amenzi usturătoare pentru folosirea incorectă a voucherelor sociale

268
Amenzi usturătoare pentru folosirea incorectă a voucherelor sociale - voucher-1655127931.jpg

Articole de la același autor

Românii care beneficiază de vouchere sociale pot primi amenzi usturătoare dacă nu respectă regulile. Cei aflați în pragul sărăciei pot sărăci și mai mult, asta după ce Guvernul a stabilit sancțiuni pentru persoanele care nu folosesc corespunzător tichetele în valoare de 250 de lei, potrivit Realitatea.net


Banii de pe carduri vor putea fi cheltuiți doar pentru alimente de bază sau hrană caldă. Dacă cei 250 lei vor fi folosiți în alt scop, românii riscă amenzi enorme.

De asemenea, unitățile care vând produse persoanelor ale căror vouchere nu le aparțin pot fi sancționate cu amenzi cuprinse între 10.200 și 17.650 lei, iar firmele emitente care nu alimentează la timp cardurile, spre exemplu, riscă amenzi de până la 35.700 de lei.


Peste 2,5 milioane de români primesc tichete pentru achiziția de produse alimentare și mese calde. De săptămâna trecută a început distribuirea cardurilor, cu o întârziere de peste o săptămână. Sumele de 250 de lei se vor acorda o dată la două luni, până la finalul anului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3183 secunde