Primele carduri pe care vor fi încărcate voucherele sociale au ajuns la populație

231
Primele carduri pe care vor fi încărcate voucherele sociale au ajuns la populație - ajutoare1-1654865170.jpg
Începând de vineri, 10 iunie, Poşta Română a început distribuirea primelor loturi de carduri pe care vor fi virate ajutoarele financiare acordate persoanelor aflate în situații de deprivare materială sau risc de sărăcie, în cadrul programului „Sprijin pentru România”. Reamintim că angajaţii operatorului naţional de servicii poştale distribuie populaţiei cu venituri reduse un prim lot de peste 35.000 de carduri electronice în judeţele Ilfov, Brăila, Buzău, Olt și Galați. Următorul lot de aproape 300.000 de carduri va fi livrat de angajații poștali săptămâna viitoare, la nivelul întregii țări.

Distribuirea va fi realizată de către Poşta Română la domiciliile beneficiarilor, într-un termen de maximum cinci zile lucrătoare de la primirea acestora din partea emitenților autorizați, întreaga perioadă de valabilitate a convenției fiind de 18 luni de la semnarea documentului.

„Această măsură vine în ajutorul a peste 2,5 milioane de români, ceea ce demonstrează, dacă mai era nevoie, cât de dificile sunt vremurile prin care trecem”, a declarat Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. „Colegii mei au început, de la prima oră a dimineții, să distribuie rapid loturile de carduri pentru voucherele valorice. Vreau să asigur populaţia că nu trebuie să existe nici o îndoială că nu vom reuşi să ducem această misiune la capăt cu succes, eficient, exact în timpul asumat în acest proiect”, a precizat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4221 secunde