Cum a încercat un iranian să treacă granița

96
1
Cum a încercat un iranian să treacă granița - cumaincercatuniranian-1427615226.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat, aseară, în jurul orei 21.15, în Ostrov, un bărbat, în vârstă de 23 de ani, de origine iraniană, care încerca să treacă granița ilegal, pe jos. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu vorbea limba română, iar în urma cercetărilor, aceștia au aflat că tânărul și-a propus să ajungă în Anglia, la fratele său. 


Potrivit oamenilor legii, bărbatul a încercat inițial să-și ascundă adevărata identitate, prezentând la control un pașaport și o carte de identitate cu însemnele statului bulgar, ambele fiind susceptibile a fi falsificate. 


Polițiștii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat și pentru fals în înscrisuri oficiale, iar la finalizarea cercetărilor va fi predat autorităților bulgare. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde