Cum îi ajută polițiștii români pe turiștii din Bulgaria? Le găsesc spațiile de cazare

251
Cum îi ajută polițiștii români pe turiștii din Bulgaria? Le găsesc spațiile de cazare - politisti1-1345023498.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii români detașați în Bulgaria pe perioada sezonului estival au venit în sprijinul a numeroși turiști, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română. Cei mai mulți dintre ei au fost ajutați cu sfaturi și în special pentru găsirea spațiilor de cazare!
"În timpul activităților desfășurate în perioada 21 iulie - 10 august, polițiștii români detașați în Bulgaria au consiliat 597 turiști români, în special cu privire la informații referitoare la identificarea unor spații de cazare sau în legătură cu prevederile legislative din țara gazdă și au asistat 52 turiști români implicați în evenimente ca autori sau victime ale unor infracțiuni, facilitând comunicarea între autoritățile bulgărești și turiștii români", se arată în comunicatul de presă.
Trebuie menționat că este al treilea an când polițiștii români pleacă în țara vecină pentru sprijinirea turiștilor conaționali și invers. În acest an, misiunile de patrulare s-au planificat a se desfășura în trei perioade: 1- 20 iulie, 21 iulie - 10 august și 11 - 31 august 2012, pentru fiecare etapă fiind desemnați câte patru polițiști români vorbitori de limbă bulgară, câte doi pentru fiecare din cele două stațiuni.
În perioada 21 iulie - 10 august a.c., alături de polițiștii bulgari, a doua serie de polițiști români a desfășurat activități comune de ordine și siguranță publică pe litoralul bulgăresc, în stațiunile Albena și Nisipurile de Aur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5031 secunde