Cum lasă procurorii hoții în libertate

488

Articole de la același autor

Polițiștii de la Secția 2 cercetează, în stare de libertate, trei indivizi din Mangalia, care sunt suspectați că au furat, de pe Bd-ul Tomis, un autoturism marca BMW 525 seria 5, în valoare de 23.000 de euro, aparținând unui cetățean turc.
Adrian Theodoru Dobinciuc, de 21 de ani, Alexandru Marian Dragotă, de 21 de ani, și Gevorg Saradjian, de 29 de ani, toți din Mangalia, au fost prinși, în dimineața zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 4, în parcarea unui restaurant situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, în timp ce demontau plăcuțele de înma-triculare ale limuzinei și încercau să le înlocuiască cu altele. Ultimul dintre suspecți este cercetat în mai multe dosare penale la Constanța.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul, în valoare de 23.000 de euro, aparține unui cetățean turc, care locuiește în Constanța, și a fost furat de pe Bulevardul Tomis.
Cu ocazia examinării autoturismului s-a constatat că acesta prezenta urme de forțare la sistemul de închidere al portierei stânga față, observându-se lipsa yalei, iar motorul era pornit cu ajutorul unei chei de contact suspec-tată a fi contrafăcută și adaptată electronic.
Pe parcursul cercetărilor, în interiorul autoturismului au mai fost găsite și ridicate un dispozitiv electronic pentru citire frecvență radio, o stație emisie-recepție walkie-talkie, o cheie brută pentru autoturisme marca BMW.
Deși cei trei suspecți au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță la data de 11.01.2011, iar la aceeași dată s-a propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța sesizarea instanței de judecată competente cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat a persoanelor respective, procurorii au dispus cercetarea lor în stare de libertate.
Cei trei vor fi anchetați în continuare, dar în stare de libertate, de polițiștii Compartimentului Trafic și Furturi Auto din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8176 secunde