Cum puteți avea o vacanță liniștită

181
Cum puteți avea o vacanță liniștită - cumputetiavea1-1561578282.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română a luat o serie de măsuri pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în acest sezon estival. Astfel, începând de astăzi, 27 iunie, peste 180 de polițiști vor fi delegați din teritoriu și vor acționa pe litoral, pentru ca turiștii să-și petreacă vacanța în siguranță. 


Ca urmare, în perioada 27 iunie - 4 septembrie, pe lângă polițiștii constănțeni vor acționa polițiști din țară, de la formațiunile de ordine publică, investigații criminale și criminalistică.


Pe durata întregului sezon estival, polițiștii vor desfășura activități pentru combaterea infracționalității stradale, traficului și consumului de droguri, prostituției și proxenetismului.


În plus, polițiștii vor monitoriza permanent stările conflictuale și persoanele cunoscute cu un comportament social agresiv, pentru a preveni actele de violență, inclusiv cea intrafamilială.  


În același timp, vor fi derulate mai multe campanii pentru informarea turiștilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, din autoturisme, de pe plajă, a disparițiilor de minori și a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.


Pentru petrecerea unui sezon estival în siguranță, polițiștii vă sfătuiesc să fiți prudenți în relațiile cu persoanele necunoscute, nu vă lăudați și nu vă expuneți bunurile de valoare deoarece, printre amabili și binevoitori, puteți întâlni și persoane rău intenționate. De asemenea, când mergeți la plaja, luați cu dumneavoastră sumele strict necesare pentru cumpărături. Apoii, când parcați autoturismul, nu lăsați în interior genți sau sacoșe, chiar dacă nu conțin bunuri de valoare, deoarece pot atrage atenția infractorilor. Foarte important, nu lăsați copiii să se joace nesupravegheați, mai ales în zonele aglomerate și spuneți-le celor mici că au voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde