Poliția Română: Captură de țigări de contrabandă trecute peste frontieră cu ajutorul unei drone

275
Poliția Română: Captură de țigări de contrabandă trecute peste frontieră cu ajutorul unei drone - tigari4-1560515510.jpg

Articole recomandate

Mai multe colete cu țigări de contrabandă au fost abandonate la marginea unei păduri de pe raza localității Racovăț din județul Botoșani, după ce au fost transportate cu o dronă, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, Minodora Răcnea, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, țigările, în valoare de 17.200 de lei, au fost descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, la scurt timp după ce aparatul de zbor de mici dimensiuni a fost observat cu aparatul de vedere pe timp de noapte.


"Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, pe timpul misiunilor desfășurate în zona de competență, au auzit un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, și au observat cu aparatura de vedere pe timp de noapte cum acesta a traversat frontiera din Ucraina în România. S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor, ocazie cu care polițiștii de frontieră au descoperit la marginea pădurii din localitatea Racovăț cinci colete cu țigări, ce conțineau 36.000 de țigarete (1.800 de pachete - n.r.)", a afirmat Răcnea.


Polițiștii de frontieră români au anunțat autoritățile de frontieră ucrainene pentru a demara cercetări pe teritoriul statului vecin. Țigările au fost confiscate, în continuare fiind efectuate verificări pentru identificarea persoanelor implicate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5376 secunde