Cum rămâi fără bunurile din mașină în doar câteva secunde

165
1
Cum rămâi fără bunurile din mașină în doar câteva secunde - cumramaifarabunuriledinmasina-1408889856.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie care se afla, ieri dimineața, în misiune în stațiunea Mamaia, lângă o parcare din apropierea Cazinoului, a observat trei persoane care se îndreptau în grabă spre o mașină staționată. Militarii i-au oprit, i-au controlat, iar asupra celor trei, dar și în portbagajul autoturismului au găsit patru telefoane și o sumă de bani.

Inițial, indivizii au declarat că sunt telefoanele lor, după care că le-au cumpărat de la mai multe persoane și într-un final au spus că le-au găsit pe stradă. Cei trei, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, au fost conduși la sediul Politiei Mamaia, pentru continuarea cercetărilor.

La doar câteva ore, la sediul Poliției, o persoană a depus o plângere și spunea că și-a găsit autovehiculul cu geamul față dreapta spart și că din torpedo i-a dispărut telefonul Nokia Lumia, în valoare de 2.000 lei. A recunoscut imediat telefonul pe care i l-au arătat jandarmii.

Polițiștii au continuat cercetările și au format primul număr din agenda unui alt telefon. La capătul firului, o cunoștință a unuia dintre păgubiți care și-a anunțat ruda aflată pe litoral să se ducă la sediul Poliției Mamaia, să depună plângere și să-și recupereze bunul sustras. 

Comentează știrea

Alexa
30 august 2014
Camere de filmat

Camere de filmat la toti agentii hotelieri, comerciali,parcari, etc si sa-i puna sa munceasca in folosul comunitatii pe nesimtitii astia !

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 August 2014
Stire din Eveniment : Se sparg mașini pe litoral!
Pagina a fost generata in 1.2607 secunde