Cum s-a petrecut accidentul de muncă de la Murfatlar

336
4
Cum s-a petrecut accidentul de muncă de la Murfatlar - ambulanta82069800-1337172416.jpg
Un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața, în această dimineață, la Murfatlar, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Evenimentul a avut loc pe strada Matei Corvin, între numerele 11 – 16, unde se executau lucrări de canalizare de către firma SC OG Consulting Trust SRL București.

Cercetările efectuate de polițiști și inspectori ai ITM au scos la iveală faptul că, pe la ora 10,20, un muncitor necalificat, Lucian Mărgărit, de 41 de ani, a coborât într-un șanț cu adâncimea de aproximativ șase metri pentru a dezlega chinga de prindere a cadrului metalic ce era poziționat pe fundul șanțului, moment în care malul de pământ s-a surpat și l-a surprins pe muncitor. Lucian Mărgărit a fost prins sub malul de pământ, iar până au reușit să-l scoată pompierii, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l aduce la viață. Cercetările continuă de către o comisie formată din inspectori de muncă și polițiști din cadrul Secției de Poliție Oraș Murfatlar pentru a se stabili împrejurările și cauzele producerii evenimentului. 

Comentează știrea

Toni
16 mai 2012
Opinie

Nu conteaza cum s-a petrecut ce s-a petrecut. Conteaza doar ce vrea sa faca primaria de la Muerfatlar in speta primarul Cojocaru , sa faca campanie pe ultima suta de metrii sa asfalteze 2 strazi sa vada lumea realizarile lui "marete". Nesimtire, lipsa de respect pentru oamenii din Murfatlar ,dar mai ales rusine fata de familia acestui om

Corina
16 mai 2012
Rusine

Rusine PDL , Rusineee Cojocaru.

Edis
16 mai 2012
bataie de joc

Sa vedem cum mai raspunde Cojocaru acum in fata cetatenilor. Nu are pic de rusine fata de oamenii din Murfatlar. Si-a batut joc de viata unui om, dar si de cetatenii din Murfatlar timp de 4 ani.

jean
17 mai 2012
murfatlar

E numai vina lui cojocaru pentru tot raul facut in murfatlar si pentru acest accident. Votati psd. Banii vin de la judet si se vor face investitii masive in oras. Jos pdl.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6809 secunde